• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Shoppingvesker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Shoppingvesker(0)

Kjøp en fin shoppingbag hos Klingel

Når man er på farten, er det greit med en veske som rommer det man trenger. En vanlig håndveske eller skulderveske kan av og til bli litt i minste laget hvis man skal ha med seg mye. Da er det mer praktisk med en romslig shoppingveske, som attpåtil er trendy og fin som bare det. Hos Klingel finner du shoppingbager i mange varianter. Se vårt gode utvalg og finn din nye favorittveske her! Vi har noe for enhver smak og ethvert behov.

Shoppingveske for ulike behov

En shoppingveske kan selvsagt brukes til mye mer enn shopping! Litt avhengig av modell kan den fint brukes som jobbveske, treningsbag eller strandveske. Shoppingbagen er også praktisk når du skal i selskap eller for eksempel i teater. Da har du plass til både pensko og andre ting du liker å ha med deg når du skal bort. Og skal du på en kort overnatting, får du til og med plass til en toalettmappe og det aller nødvendigste. Veskene du finner på klingel.no dekker ulike behov. Sjekk utvalget og finn en stor veske som passer til deg og din stil. Tenk også over hva vesken skal brukes til før du bestemmer deg for en av dine favoritter.

Shoppingbag i mange varianter

Shoppingbagene du finner i nettbutikken til Klingel, kommer i mange forskjellige varianter. Noen av veskene er elegante og passer når du skal bort, andre vesker igjen er mer hverdagslige og dermed optimale for fritidsbruk. Fellesnevneren for alle disse veskene er at de alle har et stort hovedrom. I tillegg til det store hovedrommet er veskene utstyrt med praktiske hanker. Hankene er ofte forholdsvis korte i forhold til veskens gode størrelse, men hankene er likevel såpass lange at vesken fint kan bæres på skulderen i tillegg til i hånden. Enkelte av shoppingveskene på klingel.no har en lang skulderrem i tillegg til hank. Skulderremmen er gjerne både regulerbar og avtagbar. En shoppingbag med bred skulderrem sørger for en bedre fordeling av vekten, og den vil dermed være et godt valg hvis du lett får vondt i nakke- eller skulderområdet.

For deg som foretrekker å kunne stenge vesken, vil en shoppingveske med glidelås være det beste valget. I vårt sortiment finner du flere store vesker med glidelåslukning. I tillegg så finner du diverse veskesett. Disse settene består av en stor shoppingveske og én eller to mindre vesker i samme materiale. Småveskene fungerer ypperlig som sminkepunger og er enten helt løse eller festet til hovedvesken med en avtagbar rem. Disse småveskene kan brukes alene eller sammen med andre vesker. Og det fine er at om du bytter til en annen veske, så slipper du å tømme hele innholdet. Det er bare å ”overføre” den lille vesken med sitt innhold fra shoppingbagen over til den andre hovedvesken. Stort enklere blir det ikke!

Shoppingvesker i ulike farger og materialer

Shoppingveskene du finner på klingel.no, kommer i mange ulike farger og materialer. Du kan velge mellom tekstil, skinn, imitert skinn, softmateriale som minner om skinn og naturfibre som strå. Når det kommer til farger, så dekker utvalget i Klingels nettbutikk så godt som hele fargespekteret. Er du på utkikk etter en sort shoppingbag som går til alt? Eller kanskje en anvendelig beige shoppingveske? Hos oss finner du i tillegg også shoppingvesker i andre farger som grått, hvitt, brunt og mørkeblått. Dette er farger som går til alt, og hvis du skal skaffe deg en ny og romslig jobbveske, kan det være lurt å gå for en av disse fargene. Ønsker du derimot at vesken skal synes litt mer, så vurder heller en stor veske i rosa, sølvfarget, lyseblått eller mint. I vårt sortiment har vi både ensfargede og flerfargede shoppingvesker. Ta en titt på vårt herlige utvalg nå og velg din nye ”livsledsager”!

Jobbveske eller shoppingbag med mønster og andre detaljer

Blant vårt utvalg av shoppingvesker finner du flere varianter med mønster og andre detaljer, som gjør veskene til flotte blikkfang. Hva sier du til en lekker shoppingbag med dyremønster, blomstermønster eller patchmønster? Eller en elegant jobbveske med flettemønster, prikkemønster eller ruter? Noen av veskene kommer med dekorative detaljer som dusker, nagler, anheng og pyntebånd. Enkelte av shoppingveskene som du finner hos Klingel, kommer med praktiske detaljer. Glidelåslommer på utsiden er et godt eksempel på det. Utvendige lommer er nemlig det perfekte stedet for oppbevaring av både nøkler og mobilen. Da har du disse lett tilgjengelig og slipper å lete gjennom vesken hver gang du trenger dem.

Shoppingbagens ”indre liv”

En stor veske eller shoppingbag består som regel ikke bare av et hovedrom uten videre inndeling. Mange av våre shoppingvesker har et ”indre liv”, som gjør det lettere å organisere og plassere alt du skal ha med deg i vesken. Stikklommer i siden eller glidelåslommer er velegnet for oppbevaring av mindre gjenstander og gjør det enklere å finne disse. De fleste har vel sikkert opplevd å måtte rote rundt i en stor veske på jakt etter husnøklene. Plasseres nøklene i et siderom som i tillegg kan stenges med glidelås, er det slutt på den evinnelige letingen. Og ingenting er vel bedre enn det? Lurer du på hvordan vesken du har lyst til å kjøpe, ser ut innvendig, kan vi tipse deg om den praktiske zoom-funksjonen i artikkelvisningen. Ved å zoome inn vesken kan du se alle detaljene enda bedre. Dermed blir det også enklere å finne ut hvordan vesken er innvendig, og om den har den ”innmaten” du ønsker at din nye shoppingbag skal ha. Zoom-funksjonen kan også være nyttig hvis du ønsker å ta en nærmere titt på fôret i vesken. Shoppingveskene kommer med både ensfarget og mønstret fôr og gjør ofte sitt til at vesken fremstår som enda finere og mer elegant.

Stråvesken – perfekt for sol og sommer

Er du på jakt etter en stor veske som passer til både shopping og sommerens strandturer, kan vi tipse deg om våre herlige stråvesker. De er rett og slett som skapt for sol og sommer. Like fine til sommerens shoppingturer i byen som på vei til og fra stranden. Stråveskene kommer i forskjellige utgaver, både med og uten skulderrem, og har gjerne yndige detaljer som blomsterpynt, dusker og pomponger. Ta en titt på sortimentet og finn en søt og morsom strandbag i strå på klingel.no!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel