• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skinnbukser(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Skinnbukser(0)

Kjøp skinnbukser på nett hos Klingel

Skinnbukser har blitt brukt som klesplagg i flere århundrer. En av grunnene til det kan være at skinn er et slitesterkt og holdbart materiale. Skinnklær er ofte blitt benyttet av rockeartister, og tradisjonelt blitt forbundet med en litt tøff stil. Dette materialet er også foretrukket til MC-klær blant annet fordi skinnet beskytter mot skrubbsår ved fall. MC-miljøets forkjærlighet for skinnplagg har absolutt bidratt til å styrke den tøffe imagen. Men på 80-tallet slo skinnbukse til dame virkelig igjennom som moteplagg, og var ikke lenger forbeholdt rockestjerner og motorsyklister. Mange av de som hadde sin ungdomstid på 80- og 90-tallet, hadde minst ett eksemplar i skapet. Den gangen var buksene som regel svarte. De tøffe buksene ble nå kombinert med mer feminine plagg, som rosa strikkegensere og søte t-skjorter.

Skinnbuksene til dame har gjort sitt comeback i motebildet for flere år siden. Nå synes de å være kommet for å bli. De er blitt blant klassikerne i klesskapet, plagg man tar frem igjen sesong etter sesong. Nå kommer de også i mange farger, ikke bare svart. Så her er noe for enhver smak og stil. Det er hvordan du matcher plagget som er avgjørende. Disse buksene koster litt mer enn andre bukser, men til gjengjeld vil du få et plagg du vil ha glede av i årevis. Det robuste materialet gjør at buksene ikke lett blir slitt, og de kan styles på utallige måter. Skinn fra forskjellige dyr gir ulike fordeler. Skinn fra sau eller lam er lettere og puster bedre, mens kuskinn er mer slitesterkt. Vi er sikre på at om du går til innkjøp av en skinnbukse hos Klingel, så har du en bukse som passer til enhver anledning, og som du vil ha glede av i mange år fremover. Noen mener til og med at skinnbuksen er blitt den nye jeansen, og et must i ethvert klesskap.

Skinnbuksen fra Klingel gir mange muligheter til styling

Et antrekk med skinnbukse kan være både tøft og elegant, helt avhengig av hvordan du styler det. Kombinerer du buksen med en pen bluse eller en forseggjort topp, får du et feminint, litt pyntet antrekk. Kompleter gjerne antrekket med et par skinnpumps i samme farge. Ballerinasko gjør seg også godt til dette antrekket. Et kjede og armbånd i sølv er passende smykker, gjerne kombinert med en sølvfarget metallic veske. Til svart skinnbukse og en kontrastfarget bluse eller topp, er det fint med smykker og veske i svart. Velger du derimot å kombinere plagget med en t-skjorte eller en sweatshirt, får du et tøffere uttrykk, perfekt til hverdags. Til dette antrekket passer det fint med et par sneakers eller tøffe ankelboots.

Det går også an å gå ”all in” og kombinere skinnbuksen med skinnjakke i matchende farge. Da får du en helthetlig og tøff stil Du finner et stort antall flotte skinnjakker av god kvalitet på klingel.no.I vår nettbutikk finner du også et stort utvalg av topper, bluser og gensere som matcher skinnbuksen perfekt. Vi har også masse fint tilbehør som ballerinasko, sneakers eller ankelboots, som tar seg godt ut sammen med skinnbuksen. Matchende smykker finner du også i vår nettbutikk.Med andre ord, dette er et veldig anvendelig plagg som er lett å kombinere, og som du vil få mye glede av. Riktignok er prisen litt høyere enn andre bukser, men du får til gjengjeld et plagg som du vil ha glede av i lang tid. Skinnbukse til dame har holdt seg i motebildet i flere år nå, og forsvinner nok ikke med det første. Så du kan ta den frem igjen sesong etter sesong, så kan du heller oppdatere med tilbehør fra sesongens mote.

skinnbukse til dame passer for deg?

Når du skal kjøpe en ny skinnbukse, velg gjerne en modell som sitter godt i livet, slik at den føles behagelig på. I vår nettbutikk finner du noen modeller som har stretchlinning, noe som gjør at de føles ekstra behagelige på. Stretchlinningen gjør at buksen passer også neste år om du endrer litt i fasong og klesstørrelse. Vi har også bukser med stoffinnfellinger i siden, som har en flatterende effekt, og gir en flott passform. Ikke kjøp skinnbuksen for stor, da den gjerne utvider seg endel etter bruk. Det er ikke så pent når buksen sitter veldig løst. En skinnbukse skal helst sitte litt etter. Samtidig er det ikke pent at buksen sitter som et pølseskinn, så kjøp den heller ikke for liten. En altfor trang skinnbukse fremhever det du helst ikke vil at skal fremheves, på en lite flatterende måte. Det er jo ikke særlig behagelig heller om den er for trang.

Kjøp en bukse i imitert skinn hos Klingel

Synes du skinnbukser til dame blir for dyrt, finnes det også mange flotte bukser i imitert skinn. De tar seg like flott ut som en skinnbukse og faller rimeligere i pris. Ta en titt i nettbutikken, og kle deg i den trendy skinn-looken med bukser i litt rimeligere varianter. Det er vel knapt noen som ser forskjell.

Stell pent med dine skinnbukser

Har du investert i et par skinnbukser, er det viktig å stelle pent med dem, så holder de lenger. De er jo ofte noe dyrere enn andre bukser, og bør derfor holde noen sesonger. Skinnklær i semsket eller nubuckskinn kan, i likhet med vesker og sko av skinn, gjerne impregneres med en impregneringsspray før bruk. Dermed får plagget ikke så lett flekker og tåler mer. Men skinn som er dekkfarget skal ikke impregneres. Dekkfargen beskytter også mot flekker, så det fungerer som en slags impregnering. Skulle du være så uheldig å søle på din skinnbukse. Prøv først å fjerne flekken med litt sodavann eller mineralvann. Fungerer ikke dette kan du prøve litt grønnsåpe. I verste fall bør du overlate flekkfjerningen til et profesjonelt renseri. Pass på å ikke henge skinnbuksen din over en varm ovn eller radiator. Da kan skinnet bli stivt og ødelagt. Du bør også unngå at buksen eksponeres for sterkt sollys eller regn. Ellers tåler skinn en hel del, og blir ikke fort slitt.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel