• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skjørt(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Skjørt(0)

Plus size skjørt på nett

På klingel.no finner du et bredt utvalg av stor mote både til henne og ham som du kan handle på nettet. Her får du alt fra badetøy og undertøy til plus size klær i alle varianter, som jakker, kåper, bukser, kjoler, treningstøy og skjørt i store størrelser. Klingels utvalg av store dameklær er enormt, og enten du er på utkikk etter nye penklær i store størrelser eller plus size hverdagsmote til henne, vil du garantert finne noe som faller i smak – og som passer både til stilen og lommeboken din. Så gjør deg kjent med sortimentet, og la deg friste av for eksempel alle de fine skjørtene vi har for deg som er litt større enn gjennomsnittet. Våre skjørt i store størrelser fås helt opp til størrelse 66 og kommer i et hav av farger, snitt og mønstre.

Skjørt uansett årstid

Et skjørt er et fantastisk og anvendelig plagg som passer året rundt. Har du et enkelt skjørt, er det ingen sak å style det opp eller ned alt etter anledning, årstid og vær. Om vinteren matcher du skjørtet med en langermet overdel, en høyhalset, stilren genser eller en av vinterens myke, deilige oversized strikkegensere. Et par gode strømpebukser er gull verdt, gjerne med en andel ull når det er som kaldest, og holder deg varm vinteren gjennom. Fullfør antrekket med et par lekre støvletter eller fine skoletter, en varmende kåpe eller sporty boblejakke, og du er klar for å innta vinterens catwalk.

Sommerstid går vi for bare ben, sandaler eller wedges med kilehæl. Oventil gjør det seg med en enkel, stilren sommertopp, en raffinert, florlett bluse eller kortermet genser i vakre pasteller eller friske knallfarger.

Ensfarget dameskjørt

Blant våre plus size-skjørt finner du ensfargede og mønstrede dameskjørt i skjønn forening. Hva du skal velge, er selvsagt helt opp til deg, men det kan være smart å ha noen enkle, ensfargede skjørt i garderoben i tillegg til et par mønstrete. Da har du alltid noe å velge mellom og kan kle deg etter humør og anledning.

Et svart skjørt eller et blått skjørt er noe alle burde ha som en del av basisgarderoben sin. Med et skjørt i en av de fargene har du et godt utgangspunkt for ulike antrekk og stiler. Matcher du skjørtet med en ensfarget overdel i samme fargetone, får du et stilrent og elegant antrekk som du enkelt kan variere ved hjelp av forskjellig tilbehør. Et blikkfang av et statementkjede er et godt valg når du vil ha noe markant, et tidløst perlekjede derimot er supert når du er ute etter et sofistikert, klassisk uttrykk.

Slå deg løs med et mønstret skjørt

Er du glad i farger, så velg skjørt i en annen farge enn det trygge blå eller sorte. På klingel.no får du skjørt i nær sagt alle regnbuens farger, så hvorfor ikke gå for et rødt eller hvitt skjørt eller kanskje et i sommerlig mint? Eller velg et skjørt med et fargerikt mønster. Et mønstrete skjørt er like fint sommer som vinter, så har du først lagt din elsk på et blomstrete skjørt, så vit at du fint kan bruke det året rundt. Dette gjelder for øvrig alle mønstrete skjørt, ikke bare de med blomster. For også skjørt med dyremønster, skjørt med grafisk mønster eller rutemønster gjør seg uansett årstid. Vi har også fine skjørt med fantasimønster og klassiske striper for den som måtte foretrekke det. Sjekk utvalget og finn ditt nye favorittskjørt allerede i dag! Er du i tvil om du har noe som matcher ditt fargerike skjørt, så husk at du fint kan gå for en topp i en av fargene i mønsteret. Plukk opp den fargen du liker og som kler deg best. Her er det lov å leke seg litt, og det er selvsagt heller ikke noe i veien for å ha mønster både oppe og nede om du virkelig vil gå all in!

Store dameskjørt i ulike materialer

Våre fine dameskjørt i store størrelser kommer i mange ulike materialer som denim eller jeansstoff, chiffon, viskose, bomull, tyll og jersey. Her finner du virkelig alt fra hverdagens komfortable olaskjørt, denimskjørt eller jeansskjørt til penskjørt, som er en selvfølge når du skal være litt mer pyntet. Som et alternativ til det tradisjonelle penskjørtet kan du også gå for et paljettskjørt, et skjørt med metallgarn eller metallisk eller skimrende glans. Da er festlooken garantert uten større innsats, det oser rett og slett glamour av deg på lang avstand og du vil garantert skille deg ut i mengden. Ønsker du heller noe litt mer diskré, vil et skjørt med raffinerte detaljer som lekne volanger eller skimrende glitterstener gjøre susen. Eller hvorfor ikke gå for et plissert skjørt i dra-på-modell? Behagelig på og samtidig utrolig lekkert!

Plus size skjørt i forskjellige lengder

Plus size-skjørtene til dame på klingel.no kommer i ulike lengder og forskjellige snitt. Her finner du lange skjørt, miniskjørt, midi- og maxiskjørt samt rette og utsvingte skjørt side om side. Hva du skal velge, er så klart helt opp til deg, men det kan være lurt å tenke litt over hva du tror du vil trives best i. Mange godt voksne kvinner og eldre damer foretrekker skjørt som dekker kneet, knelange skjørt eller skjørt som går til midt på leggen. Dette er lengder de fleste kler og føler seg vel i. Har skjørtet i tillegg litt vidde og svinger utover, kan det få deg til å virke smalere og nettere enn det du kanskje er.

Et smalt skjørt i rett modell eller et såkalt blyantskjørt derimot er ikke bestandig like flatterende på enhver kropp eller for enhver figur. Men husk at med den rette overdelen er det ingenting i veien for at også en med mer kvinnelige former går for et smalt skjørt. Husker du på å fremheve det du liker best med din egen figur og retter fokuset dit, vil du ta deg godt ut uansett hvilken skjørtelengde du går for. Mote skal være gøy, og det aller aller viktigste er at du føler deg vel i klærne dine, for først da vil du kunne stråle om kapp med solen!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel