• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Skjørt

Kategorier

Skjørt

Skjørtet er i tillegg til kjolen kanskje det plagget man tradisjonelt forbinder mest med damemote. I motsetning til tidligere, da kvinner stort sett gikk i skjørt og kjole, mens bukse var forbeholdt menn, er plagget i dag del av en mangfoldig garderobe, men er fortsatt et symbol på kvinnelighet. Det finnes i uendelige varianter, modeller og passformer, og man kan finne et skjørt for absolutt enhver stil og anledning. Er du også en av dem som er glad i skjørt? Hos Klingel finner du et fantastisk utvalg av dette populære og anvendelige klesplagget. Sjekk ut nettbutikken vår hvis du skal fornye garderoben din med ett eller flere nye skjørt. Du finner helt sikkert noe du liker.

Skjørt i mange stiler og passformer

Korte skjørt, lange skjørt, midiskjørt, smale skjørt, vide skjørt, skjørt med A-fasong, med høyt liv og med lavt liv … og listen fortsetter. Det finnes uendelig mange typer skjørt i ulike lengder, modeller, stiler og passformer, og i nettbutikken vår finner du garantert et som passer perfekt til akkurat deg. Liker du den klassiske stilen med ensfargede eller rutete blyantskjørt som du enkelt kan kombinere med en blazer eller skjortebluse? Eller foretrekker du mer luftige, vide modeller i flagrende materialer? Eller begge deler, avhengig av anledning og årstid? Uansett om det er sommer eller vinter, arbeid eller fritid, hverdag eller fest – det finnes alltid et passende skjørt. Vi har alt fra lette skjørt med volanger og sommerlige blomstermønstre til varmende strikkeskjørt av behagelige materialer. Klingel er opptatt av å kunne tilby flott mote til enhver kroppsfasong, og uansett hvilken figur du har, skal du finne plagg som sitter godt og som du føler deg vel i. Vi har blant annet lange maxiskjørt, A-linje-skjørt med flott volum, figurnære passformer, korte varianter som fremhever bena og modeller med asymmetrisk nederkant. Uansett hvilken type skjørt du er på jakt etter, har vi det i vår nettbutikk. Ta en titt og se selv!

Hvordan style skjørt?

Skjørtet er et utrolig anvendelig klesplagg, og det kan styles på ulike måter alt etter anledning, smak og figur. Det er lurt å ha ett eller flere enkle basisskjørt i klesskapet, gjerne ensfargede eller med klassiske mønstre som ruter eller jacquard. Disse kan man enkelt kombinere med ulike overdeler og dermed skape et elegant og klassisk antrekk i en fei. Du kan for eksempel style et stilrent svart skjørt opp ved å kombinere det med overdeler med mønster og flotte, iøynefallende detaljer, eller style det ned ved å velge ledige plagg og tilbehør, for eksempel en behagelig sweatshirt og joggesko. Et skjørt som også alltid er et trygt valg til hverdags er olaskjørtet, som du kan kombinere på nesten samme måte som en jeans. Om vinteren kan du gjerne kombinere det med en varmende strømpebukse, og om sommeren går man gjerne med bare legger under om man foretrekker det. Skjørtet kan også fint spille hovedrollen i et antrekk. Hos oss finner du et stort utvalg farger og ulike mønstre, både klassiske, trendy og fantasifulle. Hvis du leter etter et skjørt i favorittfargen din, er det bare å filtrere utvalget etter farge, så dukker kanskje din nye yndling opp. Når det gjelder mønster, er det nesten bare fantasien som setter grenser. Vi har modeller med ruter, prikker, blomster, striper og grafiske mønstre, eller en kombinasjon av disse. Om du er glad i dyremønstre, har vi blant annet både skjørt med leopardmønster og reptilmønster. Skjørtet er med andre ord et plagg som finnes i uendelige variasjoner, og du kan skape veldig mange flotte antrekk om du har noen av dem i garderoben din. Ta et dypdykk i vårt store utvalg, så finner du helt sikkert det du er på jakt etter.

Skjørt med forskjellige detaljer

Det er ofte detaljene som skaper prikken over i-en. Her hos Klingel har vi mange fine skjørt med nydelige og forseggjorte detaljer, som fine pynteknapper, nydelige broderier eller delikate blonder. Synes du det er praktisk med lommer i plaggene, har mange av våre modeller det – både dekorative og godt synlige, og noen mer skjulte. Er du ute etter et skjørt til festbruk eller du bare ønsker å pynte deg litt ekstra i hverdagen, kan du få mange skjørt med glamorøse detaljer som paljetter, strass og glitrende stenpynt. En sløyfe, gjerne som knyting i linningen, er også en lekker detalj som skaper en søt og feminin stil. Det samme gjør volanger. Forskjellige detaljer som dette kan skape det lille ekstra, uansett om du ønsker en diskré eller mer iøynefallende stil.

Skjørt i mange typer materialer

Materialet til et plagg kan ha mye å si. I Klingel er vi opptatt av at materialene skal være tilpasset det enkelte klesplaggets funksjon og stil, og ikke minst kjennes behagelige på. De fleste skjørtene våre er lettstelte og kan vaskes i vaskemaskin. Foretrekker du bomull, har vi mange skjørt som er helt eller delvis av dette materialet, for eksempel varianter i kordfløyel eller jeansskjørtet. I tillegg finnes det mange andre typer materialer med ulike egenskaper. Vektlegger du komfort, kan du ta en nærmere titt på skjørtene i viskose. Dette materialet er nemlig kjent for å være spesielt mykt og behagelig. Vi har også skjørt i behagelig ull. Ønsker du en litt tøffere stil, kan du gå for skinnskjørt. Vi har modeller både i ekte og imitert skinn. Til festbruk har vi skjørt i delikate eller skimrende materialer.

Skjørt i store størrelser

Her i Klingel er vi opptatt av at alle skal kunne kle seg flott og moteriktig, uansett størrelse. Vi har mange skjørt i store størrelser, helt opp til størrelse 66. Disse skjørtene fra merker som m. collection og Miamoda, er spesielt tilpasset en litt større figur. Mange av skjørtene fra våre andre merker har også flatterende snitt og passformer, for eksempel A-fasong eller lengre bakstykke. Elastisk linning er også praktisk, og mange av våre skjørt har det. Hos oss skal alle finne noe som passer.

Kjøp skjørt på nett

I tillegg til at vi har et bredt sortiment, er det også enkelt å handle hos oss på Klingel. Kjøp derfor ditt nye skjørt her. Å handle på nett i Klingels nettbutikk er helt trygt og stressfritt. I tillegg til mote, sko og smykker, har vi også blant annet praktisk utstyr og fint tilbehør til hjemmet. Kanskje det er noe du trenger? Vi anbefaler deg å ta en titt i de andre kategoriene også.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel