• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Skjorter(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Skjorter(0)

Kjøp skjorter i store størrelser til ham hos Klingel

Vi tilbyr mote både til henne og ham, og også for mannen kan vi tilby mote i et stort utvalg størrelser. Her finner du moteriktige plagg til ham for jobb, fritid og festlige anledninger i et bredt størrelsesspekter. Vi har merket oss at det er en stor etterspørsel etter plus size mote både til damer og herrer. Derfor legger vi vekt på å tilby en moteriktig kolleksjon også for ham i store størrelser. Du finner en egen kategori med plus size mote under produktkategorien herreklær. Her kan vi blant annet tilby et stort utvalg skjorter til alle anledninger i store størrelser. Her finner du helt sikkert noe som passer for deg. Vi har mange fine skjorter i ulike materialer og prisklasser. Hos Klingel finner du mote som passer for enhver fasong og lommebok. Bruk våre smarte søkeverktøy for å velge aktuelle plagg for deg. Filtrer på pris, materiale, størrelser, farger og mønstre. Da blir utvalget litt mindre og det er enklere å velge mellom mange fine alternativer.

Skjorter i store størrelser til hverdag og fritid

Er du på utkikk etter en skjorte som passer på jobben? Da har vi mange fine skjorter til herre i store størrelser, som kan passe for deg. Du kan velge mellom skjorter med korte eller lange ermer. Når det gjelder krage så har vi modeller med klassisk skjortekrage og med button down-krage med knapper. Knappene på button down-kragene holder skjortesnippene på plass.

Er du på utkikk etter en skjorte som passer til et formelt arbeidsantrekk, kan vi anbefale en ensfarget hvit eller lyseblå skjorte i klassisk stil. En variant med et diskré stripemønster er også et godt valg til det formelle arbeidsantrekket. Dessuten sies det at vertikale stripemønstre kan virke forlengende og få deg til å se slankere ut.

Kanskje er du på utkikk etter en skjorte i litt mer casual stil, enten det er til jobb eller fritid. Da kan du med fordel slå deg litt mer løs når det gjelder mønster og farger. Ruteskjorten er jo en klassiker til herrer. Vi har også mange fine, rutete herreskjorter i plus size.

Materialet har også stor betydning for valg av skjorte. Svært mange av våre skjorter i store størrelser er i 100% bomull. Bomull er et hudvennlig materiale, som i tillegg er pustende. Derfor er bomullsskjorter behagelig også om du blir varm. Skjorter med lin er også gode valg på sommeren, for linskjorter føles svale og behagelige. En kortermet skjorte er jo et fint plagg på varme sommerdager og er lett å matche med en bermudashorts eller en piratbukse for en sommerlig look.

Har du lett for å svette, kan vi anbefale å bruke en lett trøye under skjorten. En undertrøye absorberer mye av fuktigheten, slik at du unngår sjenerende svetteflekker på skjorten. Du finner et stort utvalg trøyer til herrer i bredt størrelsesspekter i nettbutikken vår. En undertrøye er også et smart valg om du velger en lys, litt transparent skjorte.

Den klassiske flanellskjorten er jo en populær fritidskjorte som føles behagelig på. Den kan gi litt varme og er samtidig behagelig og pustende. Brystlommer er praktiske om du trenger et sted å oppbevare småsaker. Vi har flere skjortemodeller som har enten en eller to brystlommer.

Penskjorter til ham i plus size

Er du på jakt etter en pen skjorte til selskapsbruk, som skal passe til dressen? Da kan du også velge fra et stort utvalg herreskjorter i store størrelser. Her passer både hvite og stripete skjorter godt. Men du kan med fordel velge en mønstret skjorte til dressen. Ønsker du en litt mer ungdommelig stil, velg en modell i en sprek farge eller et spennende mønster. Det skaper en fin kontrast til en ensfarget dress. Har du fått invitasjon til et selskap med kleskode casual, kan du godt droppe dressen og blazeren. Da kan du velge fritt blant våre skjortemodeller og boltre deg i farger og mønstre som du vil. Til sommerfesten passer jo en kortermet skjorte godt. Den er ledig, men samtidig litt mer kledd enn en t-skjorte. Våre kortermede skjorter kommer i størrelser opptil 54 eller 6XL.

Finn matchende mote til skjorten din

Vi tilbyr alt du trenger både til fritids- og selskapsantrekket. På klingel.no finner du et stort utvalg plus size mote til ham. Her finner du alt fra bukser, gensere og jakker til sweatshirts og skjorter for store menn. Så du kan fint bestille hele antrekket på klingel.no. Uansett hvilken størrelse du bruker, så har vi noe for deg. Ta en titt i vår størrelsesguide og finn riktig størrelse.

For at antrekket skal bli komplett, kan du matche med passende tilbehør. Du finner både slips og skjerf som passer til skjortene dine på klingel.no. Du finner også dresser og blazere i store størrelser i nettbutikken, slik at du kan shoppe hele antrekket til både arbeid, fritid og selskapsbruk på et og samme sted. Til litt mer uformelle anledninger kan det være fint å matche skjorten med en vest. Strikkevesten har virkelig fått sin renessanse og er veldig aktuell også for herrer. Den varmer litt samtidig som skjorteermene synes. En fin genser eller strikkejakke skaper også en perfekt casual look for ham. Du finner naturligvis også bukser og shortser i store størrelser til ham i Klingels nettbutikk.

Slik sørger du for at skjortene dine holder seg fine

Når du skal vaske skjortene dine, pass på å følge anvisningen på vaskelappen. Mange maskiner har egne skjorteprogram. Pass på å ta skjorten ut av maskinen med en gang vaskeprogrammet er ferdig, rist den og heng opp på kleshenger for deretter å la den lufttørke. Følger du disse tipsene, er det kanskje ikke nødvendig å stryke skjortene. Skal du allikevel stryke skjortene dine, så har vi noen tips til deg. Pass på at skjorten er litt fuktig når du skal stryke, enten ved å bruke dampstrykejern eller en sprayflaske med vann. Start med å stryke krave og mansjetter for deretter å stryke selve skjorten. Heng deretter opp skjorten din.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel