• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Skjorter

Kategorier

Kjøp skjorter til herre hos Klingel

I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av skjorter til herre. Vi har ensfargede dresskjorter og mønstrede, stripete og flerfargede skjorter til jobb, hverdag og fritid i vår nettbutikk. Vi har også langermede skjorter og kortmede skjorter till herre. De fleste herregarderober bør være utstyrt med et visst antall skjorter. Mange menn har 10-15 skjorter i ulike farger og mønstre hengende i skapet til bruk på jobb, fest eller andre anledninger. Det er jo praktisk å kunne bytte på farge og stil etter humør og anledning. Finn derfor flotte herreskjorter i Klingels nettbutikk, og fyll opp garderoben med herremote av god kvalitet.

Vi har skjorter i alle prisklasser. I vår outlet-avdeling finner du til enhver tid nedsatt mote, blant annet mange fine skjorter til herre, så her kan du virkelig gjøre et kupp. Når du klikker på en skjorte for å se på den, vil du også få opp forslag om plagg som er fine å kombinere med skjorten lenger nede på siden under overskriften ‹‹Vi anbefaler››. Det kan være til god hjelp om du ønsker å bestille et helt antrekk i Klingels nettbutikk.

Skjorter til herre i alle størrelser

Hos Klingel finner du skjorter til herre uansett hvilken størrelse du bruker. Vi tilbyr et stort spenn av størrelser når det gjelder klær og sko både til dame og herre, og noen modeller finnes også i ekstra store størrelser. Vi vil at du skal føle deg vel uansett kroppsfasong og størrelse. I Klingels nettbutikk har vi skjorter til herre opptil størrelse 80/82, og et stort utvalg går opp til størrelse 60/62 som tilsvarer størrelse 9XL. Vi har også skjorter til herre i ulike fasonger. Noen modeller har et ekstra romslig snitt ved magen, forlenget forstykke og bærestykke med folder i ryggen. Alle våre skjorter er merket med passform, slik at du kan finne en modell som passer for din fasong, enten du er slank eller bruker XL-størrelser.

 • Skjorte i slimfit-modell passer for en atletisk, slank kroppsfasong Disse skjortene har en ekstra smal og figurnær passform som fremhever figuren.
 • Skjorte i regular fit-modell har en normal passform som passer de fleste.
 • Skjorte med spesialsnitt er ekstra romslig med god vidde rundt magen.

Skjorter til herre fra mange fine merker

Vi tilbyr skjorter til herre fra mange fine merker i vår nettbutikk. Her finnes noe for enhver smak. Merket Roger Kent tilbyr behagelig og anvendelig mote til gode priser. Boston Park har mote for den trendbevisste mannen. Babista tilbyr mote av høy kvalitet og tidløs design, gjerne i naturmaterialer. De fleste av herreskjortene fra Babista er i 100% bomull. Men Plus er et merke som tilbyr skjorter med ekstra romslig snitt, perfekt for den som trenger litt ekstra vidde rundt magen. Vi har også skjorter for herre fra kjente merker som Levis og Jack & Jones. Ta en titt på utvalget og finn dine nye skjorter.

Slik vasker du herreskjortene

Alle våre skjorter er merket med vaskeanvisning. Her finner du vasketemperatur og anbefalt vaskeprogram. Lurer du på hva de ulike symbolene betyr – ta en titt på våre vaskeråd på nettsiden. Her finner du også informasjon om stryking og tørking. Generelt sett bør ikke skjorter kjøres på høy sentrifugehastighet, da det gjør at de fortere blir krøllete. En del vaskemaskiner har også egne skjortepram. Når skjorten er vasket bør den henges opp på en kleshenger. Brett ut krøller og skrukker og la skjorten henge fritt å tørke. Noen av våre skjorter er strykefri eller i såkalt strykelett materiale. Er du ikke så glad i å stryke eller skal ut å reise, velg en skjorte i en av disse kvalitetene. Har du en skjorte som må strykes, da er det en fordel å spraye skjorten med vann før du stryker. Skjorten bør være fuktig men ikke våt når du stryker. Da blir det lettere å få en glatt og fin skjorte.

Skjorter fra Klingel – kun det beste er godt nok!

For ikke mange år siden var skjorten sett på som et statussymbol. Menn som gikk med skjorte ble nemlig ansett som menn med nok penger som ikke trengte å slite seg ut med hardt kroppsarbeid. Like viktig var det å vise omverdenen at han hadde råd til å skifte til en annen skjorte hver dag. I dag er det litt annerledes. Hos Klingel kan heldigvis de aller fleste ha råd til en garderobe med 10-15 skjorter med billige herreklær i gode og slitsterke materialer.

I Klingels skjortebutikk finnes skjorter i alle varianter, materialer og priskategorier. For de som liker å gå med skjorte hele dagen, har vi også mange flotte fritidsskjorter som er verdt å se. Til en hvit dresskjorte har vi også diverse slips og slipsnåler.

Bestill din nye skjorte hos Klingel i dag

Nettbutikken vår har et stort utvalg av skjorter som passer til alle anledninger: langermede, kortermede av lin, varme flanellskjorter, og med forskjellige krager. Hos Klingel finner du klassisk og tidløs mote for enhver smak. Vi har klær for menn i alle størrelser, også i store. Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Hos Klingel har du alltid 14 dagers full returrett – på alle varer!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel