• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Slip-ins(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Slip-ins(0)

Kjøp behagelige og moteriktige slip-ins hos Klingel

Ordet slip-in kommer fra engelsk og betyr å skli inn. Og der er jo nettopp det man gjør i disse skoene. For slips-ins har ikke tungvinte skolisser som må knytes eller remmer som må festes. Du setter foten inn i dem, og så er det bare å spasere avgårde. Stort enklere kan det ikke bli.

Slip-ins til damer kommer i mange ulike varianter fra fancy, trendy modeller til behagelige slip-in tøfler og helsesko. Disse skoene er perfekt for deg som har behov for å ta av og på skoene i en fart. Selv om skoene er lette å ta på, sitter de godt på foten og gir god komfort.

Du finner slip-ins i et bredt utvalg størrelser og bredder. Vi har slip-ins til dame fra størrelse 34 til 47. Så her er noen for enhver fot. Enkelte sko kommer også i halve størrelser, slik at det er enkelt å finne et par som passer akkurat dine føtter. Husk også på å sjekke skoens bredde når du skal bestille sko. Vi tilbyr slip-ins til dame i seks ulike bredder fra F for smale føtter til K for ekstra brede føtter. For det er ikke alltid lengde og bredde på foten er proporsjonalt. Noen modeller har også remmer som kan tilpasses slik at skoen sitter optimalt på foten.

Fancy slips-ins som fine blikkfang

Sko er et viktig tilbehør til antrekket ditt. Ønsker du et par iøynefallende slip-ins til sommerfesten eller venninnetreffet på byen? Da bør du ta en titt på utvalget vårt på klingel.no. Et par sandaler med dyremønster, lekkert skimrende strasspynt eller høye hæler gjør absolutt susen. Eller hva med et par slip-ins med sløyfepynt eller en iøynefallende farge?

Ønsker du å vise din personlige stil, men føler at et helt antrekk i vågalt mønster eller farge kan bli litt mye? Velg et par iøynefallende slip-ins som blikkfang. De gjør seg godt til et antrekk i mer nedtonede farger og mønstre.

Et par lekre slip-ins passer perfekt til sommerkjolen, piratbuksen eller bermudashortsen. De tilfører en ledig eleganse som gjør seg godt til sommerantrekket. Tar du med et par pene slip-ins i kofferten når skal på sydenferie, har du sko som passer like fint når du skal ut å spise om kvelden, rusle rundt i butikker eller gå ned til stranden. Dermed behøver du ikke ha med så mange par sko som tar plass i bagasjen.

Behagelige tøfler og helsesandaler hos Klingel

Er du på jakt etter et par behagelige sko til jobben? Kanskje har du en jobb hvor du står og går mye? Da finner du flere par slip-ins som passer til ditt bruk på klingel.no. Vi kan anbefale et par med behagelige innersåler og moderat hæl. Et par innesko på jobben kan være praktisk for deg som jobber i skole, barnehage, butikk, på en helseinstitusjon eller på kontor. Spesielt om vinteren kan det være greit å ta av uteskoene og trå inn i noe mer luftig og behagelig. For deg som jobber på sykehjem, sykehus eller en annen helseinstitusjon kan vi anbefale såkalte clogs eller tresko i ortopedisk fasong. Behagelige slip-ins er også godt egnet til hjemmebruk om du foretrekker innesko fremfor tøfler. Mange velger å bruke sko istedenfor tøfler hjemme, da de gir bedre støtte og er stødigere når du går. Men vi har også tøfler i slip-ins-varianter om du fortrekker disse herlige, myke skoene. Det er jo veldig behagelig å kunne putte føttene rett inn i noen myke tøfler når du står opp om morgenen eller når du kommer ut fra badet.

Slip-ins i god merkekvalitet

Du finner et bredt utvalg av slip-ins i god kvalitet på klingel.no. Her finner du mange velkjente skomerker som rieker, Ara , Caprice og Högl.

Ara er et anerkjent tysk merke, som lager sko i god kvalitet med vekt på god komfort.

Rieker er et annet kjent og populært merke som fører både sko og vesker. Rieker vektlegger at skoene skal være lette og behagelige.

Caprice har slip-ins i skinn av høy kvalitet.

Högl står for moteriktige sko i høy kvalitet med eksklusiv design.

Vi har flere populære merker i vårt utvalg av slip-ins. Ta en titt og finn ditt nye favorittpar. Her finner du slip-ins i ulike typer skinn, som semsket skinn, glatt skinn, lakkskinn og ruskinn. Fordelen med skinnsko er at skinnet puster og føles derfor ikke så klamt. Vi har også mange fine par i imitert skinn. De tar seg ofte like godt ut som skinnsko fordi skinnimitasjonene blir stadig bedre. I tillegg er de praktiske da de kan tørkes av med en klut. Du finner også slip-ins i tekstil på klingel.no.

Ta godt vare på skoene dine

Jo bedre pleie du gir skoene jo lenger varer de. Riktig skopleie avhenger av hvilket materiale skoene er laget av. Skinnsko bør impregneres før de tas i bruk. Smuss og flekker kan enkelt fjernes med en skobørste. Påfør gjerne en skokrem med jevne mellomrom for å friske opp fargen og gi skoene ny glans. Sko i imitert skinn trenger ikke like mye pleie som skinnsko. Du kan med fordel børste av støv og smuss og rengjøre med en fuktig klut. Men vær forsiktig med bruk av kjemikalier på imitert skinn, da noen materialer kan reagere på disse. Kjøper du et par slip-ins i tekstil, kan det også være en fordel å impregnere skoene. Impregneringen beskytter nemlig mot smuss.

Moteriktige slip-ins til gode priser

På klingel.no finner du slip-ins i mange priskategorier. Her kan du finne kvalitetssko til fornuftige priser. Ønsker du å gjøre et kupp bør du sjekke ut vår outlet. Her vil du alltid finne mange artikler til nedsatte priser. Når vi skifter ut kolleksjonen vil utgående skomodeller tilbys her til knallpriser. Men det betyr ikke at de ikke er moteriktige. Ta en titt på utvalget og gjør et godt kjøp på sko. Vi vil også anbefale deg å abonnere på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på aktuelle kampanjer og tilbud i ulike kategorier og kan sikre deg fordelaktige rabatter og gaver på kjøpet.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel