• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Solbriller(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Solbriller(0)

Solbriller på nett

Solbriller er noe alle bruker hele året gjennom som et stilig tilbehør, men også for å beskytte øynene våre. Ta vare på øynene dine, kjøp solbriller på nett i dag! Hos KLiNGEL får du solbriller på nett for dame i et variert utvalg og for ulike behov. Hva med å ta en kikk på vår solbriller nettbutikk når du først er her? Bruker du briller til vanlig vil du også kunne finne solbriller med styrke eller overbriller som reduserer refleksjoner og hjelper trøtte øyne. Øynene vår er dyrebare og det er en god investering å ta godt vare på dem. Derfor bør man alltid ha solbriller på seg når solen titter frem, enten det er solbriller med styrke eller vanlige. Det kan være den sterke vintersolen i skibakkene, vårens første solglimt etter en lang og tung vinter, eller den fine, men lave høstsola som skinner på deg som en må passe seg litt for. Har man med seg et par solbriller for dame i vesken, eller sekken er man alltid forberedt. Solbriller er ikke bare praktiske, men tar seg også fint ut og kan være et fint tilbehør til et hvilket som helst antrekk. Sjekk ut de flotte solbriller på nett som vi tilbyr i vår nettbutikk. Der vil du finne elegante og lekre solbriller for dame. Er man spesielt lysømfintlig vil solbriller for dame med polarisert glass være nyttige, da de motvirker blending av snø, is, glass, vann og metall og gjør at øynene anstrenger seg mindre. De som har sensitive øyne har ofte også dårligere syn, da kan solbriller med styrke være noe for deg. Solen kan være fantastisk, men UVA og UVB stråler må vi beskytte oss mot i form av solkrem på huden vår og solbriller for å beskytte øynene våre. Tester viser at man kan få like god beskyttelse av rimelige solbriller som dyre designersolbriller.

Mennesker med synsproblemer har ofte mer plager i solen, og er enda mer var for lysendringer. De som bruker briller til vanlig kan enten få solbriller med styrke, eller kan kjøpe overbriller. Solbrilleforhengere er glass med et feste som en klyper på de vanlige brillene, som kan vippes opp når de ikke er i bruk. Dette kan være praktisk når en kommer ut av en tunell og lyset er spesielt sterkt. Solbriller med styrke er praktisk om en skal bruke dem mye, og vi selger nettopp disse i vår nettbutikk.

Fra rundt 1950-tallet ble solbriller for alvor populære som moteuttrykk, og en fikk ofte assosiasjoner til filmstjerner siden de gjerne går med briller selv når det ikke er sol. Noen bruker solbriller for å skjule sin identitet, mens andre tar på seg solbriller til dame en dag de ikke orker å ta på seg sminke og løper ut døren. Har man sovet lite etter en litt for sen lørdagskveld og skal ut i solen, er det veldig behagelig for øynene og ikke ha for mye skarpt lys. Det er spesielt i snøen og når man er ute på sjøen at sollyset er sjenerende fordi det reflekteres av vann og snø. Har en dårlig syn i tillegg er solbriller med styrke alfa og omega så en ikke føler seg dårligere. Solbriller med styrke ser minst like flotte ut som vanlige så en trenger heldigvis ikke ofre et fint design.

Solbrillene kommer i mange design og den mest kjente er kanskje pilotbrillen. Det som kjennetegner designet på pilotbrillen er at den har en tynn ramme og stang som buer litt for å ligge godt på øret. Den kommer som oftest i enten gull- eller sølvfarge. Glasset er ofte stort og mørkt og reflekterer ofte omgivelsene rundt. Det er en klassiker som passer de fleste. Kanskje du kunne tenke deg å finne et par solbriller i nettbutikk hos oss så du er klar for solen? I vår nettbutikk har vi noe for enhver smak og stil. Mange kjente filmstjerner har blitt sett med slike solbriller og det har ikke akkurat gjort dem mindre populære. Vi har en rekke ulike, men flotte solbriller på nett hos oss. Hvilke briller velger du? ansiktsfasong, stil og brukssituasjon er med på å bestemme hvilke solbriller som passer best for nettopp deg. Men en ting er sikkert, du kommer til å se flott ut med dine nye solbriller for dame. Kjøp solbriller på nett hos KLiNGEL i dag!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel