• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Undertøy(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Undertøy(0)

Shop lekkert og behagelig undertøy i store størrelser til dame

Vi i Klingel tilbyr mote for damer i alle fasonger og størrelser. For vi synes at alle skal ha et stort og variert tilbud av klær å velge mellom, uavhengig av hvilken størrelse man bruker. Derfor tilbyr vi så å si alle våre plagg i størrelser opptil 66 for dame. Dette inkluderer naturligvis også undertøy. Vi har masse flott dameundertøy i store størrelser. Enten du er på jakt etter BH i stor størrelse, eller truser og bodyer i store størrelser, så finner du det på klingel.no. Hos oss finner du plus size undertøy som er både lekkert og behagelig. Du kan også finne sports-BH i stor størrelse til trening og en aktiv fritid. For at man skal føle seg fin ytterst, er det viktig med undertøy som føles fint og behagelig innerst. Undertøyet skal føles behagelig mot huden og i tillegg gi nødvendig støtte og hold der det trengs.

Delikat undertøy i store størrelser

Det er viktig å føle seg vel i det man har på seg. Undertøyet skal sitte godt, gi god støtte og ikke stramme ubehagelig. Ja, egentlig bør man knapt merke at man har det på. I tillegg vil vi jo gjerne at undertøyet skal se fint ut. Hos Klingel finner du mye lekkert undertøy i delikate farger, med feminine mønstre, fine blonder og raffinerte detaljer. Lekkert undertøy er ekstra hyggelig å ta på etter dusjen eller badet og gir en følelse av luksus.

I nettbutikken vår finner du mange fine BH-er i store størrelse. Her kan du velge mellom klassiske hvite BH-er, svarte BH-er, BH-er med yndig blomstermønster. Du finner også klassiske blonde BH-er som føles ekstra lekre og feminine.

Har du en fyldig byste, kan en BH som løfter og støtter være et godt valg. Under en utringet kjole eller overdel sørger en god BH med riktig støtte for en flott og feminin utringning. Med riktig undertøy kan du trygt fremheve dine kvinnelige attributter. Våg å vise frem din kvinnelige kropp.

Velg riktig undertøy til treningen

Når du skal trene, stilles det ekstra høye krav til undertøyet. Det må være i behagelig materiale, gjerne pustende, slik at svette absorberes. Det er også viktig at treningsundertøyet sitter godt uten å gli opp, og samtidig må det gi god støtte. I nettbutikken på klingel.no finner du undertøy til treningen, også i store størrelser. En sports-BH i stor størrelse er et must for å kunne få fullt utbytte av en god treningsøkt. Hvis du trener aerobic med hopp og sprett og mange bevegelser, jogger eller spiller ballspill, er det godt å vite at BH-en sitter stødig og godt. En god trenings-BH sørger for at bysten holdes på plass. Brå bevegelser ved trening kan medføre at bysten mister sin elastisitet og gi plager i nakke og hode. Dette forebygges med en BH med god støtte. God støtte for bysten under trening er like viktig for en stor som en liten byste. En sports-BH skal både gi støtte og holde bysten på plass. Dermed må den sitte litt stramt, men uten å klemme ubehagelig.

Velg BH i riktig størrelse

Når du skal velge BH, er det viktig å finne en modell som sitter godt og riktig. En BH som sitter riktig sørger også for at klærne dine sitter penere. Det er to ting som avgjør hvilken BH-størrelse du skal ha: omkretsen over bysten og under bysten. På servicesiden vår for damestørrelser finner du en tabell hvor du kan finne BH-størrelsen ved å ta mål av deg selv under bysten og over bysten. Har du en stor byste? Da kan det være lurt å velge en BH i stor størrelse som har ekstra brede stropper. De brede stroppene fordeler vekten bedre og avlaster skuldrene. Brede, polstrede stropper er mer behagelig, og du unngår at stroppene skjærer inn i skuldrene. Når du har funnet din BH-størrelse, er det ikke noe problem å bestille BH i stor størrelse på nett. Kanskje like greit å bestille en 2-pk. Vi har mange fine BH-er i 2-pk til gode priser. For BH-er trenger du jo mange av, så du har noe å skifte på med.

Stort utvalg av undertøy i store størrelser til dame

I kategorien undertøy dame finner du også et bredt utvalg av undertøy. Her finnes også et stort utvalg undertøy i store størrelser. Her finner du alt fra basic undertøy som trøyer og truser til formende bodyer, korsetter og hold-inn-truser. Vi har også en egen kategori for raffinert undertøy når du vil ha noe litt ekstra lekkert. Alle typer undertøy finnes i plus size-størrelser. Vi har et stort utvalg undertøy fra små til store størrelser. Vi har BH i store størrelser med cupstørrelser fra A til J. Et korsett eller en body former en flott silhuett under en kjole. Men en formende panty sitter buksene perfekt. Dersom du synes bysten blir for fremtredende i dine antrekk, vil vi anbefale våre minimizer-BH-er. De får bysten til å se én størrelse mindre ut. En minimizer-BH kan være fint under en ettersittende kjole eller genser. Har du funnet en BH i stor størrelse som du liker? Da kan det være fint å supplere med en matchende truse. Scroll ned siden og finn forslag til matchende artikler, som f.eks. en truse.

Ta godt vare på BH-en din

En BH blir fort skitten på grunn av svette. Et generelt råd er å vaske BH-en etter 3-4 gangers bruk. Det er selvfølgelig litt individuelt og avhengig av hvor mye man svetter for eksempel. En sports-BH må naturligvis vaskes hyppigere, som regel etter hver trening. For at BH-en skal holde seg fin lenger, er det viktig å vaske den riktig. For BH-er som har spiler, anbefaler vi å bruke vaskepose i vaskemaskinen. Vaskepose for BH kan du kjøpe hos Klingel. Den forebygger at eventuelle spiler som løsner, gjør stor skade på vaskemaskinen. Det kan bli kostbart. BH-en bør vaskes skånsomt. Ekstra forsiktig må du være om BH-en har formpressede cuper eller stive, glatte skåler. Som regel bør ikke BH-er vaskes på høyere temperatur enn 30 grader. Dersom du er aktiv og svetter mye, bør du heller velge en sports-BH som tåler høyere temperatur ved vask, om den da ikke har spiler.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel