• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Store størrelser

Mote i store størrelser – som du føler deg vel i.

Hos oss finner du ikke bare trendy mote i store størrelser, men også sko og undertøy med behagelig snitt og gode materialer.

Kategorier

Mote i store størrelser til dame hos Klingel

Klingels motto er at vår mote er for alle. Derfor tilbyr vi også mote i et bredt størrelsesspekter, med klær fra størrelse 34 til 66. Vår mote kommer også i ulike passformer, så her finnes noe for alle kroppsfasonger. Vi vet at formfulle damer ikke bare ser etter klær som er store nok, men også vektlegger at klærne skal ha kledelige snitt. Alle ønsker jo å vise seg fra sin beste side. Hos Klingel finner du flere merker som tilbyr mote for store damer. Her finner du alt fra kjoler, bluser og yttertøy til badetøy og undertøy designet for formfulle damer.

Motekolleksjoner med plus size mote på klingel.no

I nettbutikken vår kan du velge mellom flere kolleksjoner designet spesielt for store størrelser. Disse kolleksjonene tilbyr mote spesielt laget for damer med runde former. Det er nemlig ikke bare størrelsen på plagget som avgjør om moten passer – snittet er vel så viktig. Her er våre viktigste plus size-kolleksjoner:
 • Angel of Style En kolleksjon med mote i ungdommelig stil med alt fra bukser, bluser og jeans til skjørt og kjoler.
 • Janet & Joyce Mote i ledig stil til mange anledninger, fra hverdag til fest. .
 • m. Collection En kolleksjon med feminin og behagelig mote med fine detaljer som blomstermønster, blondeinnfellinger og perlepynt. .
 • Sara Lindholm En stor kolleksjon med mote for alle anledninger. Kolleksjonen byr på klær i store størrelser med ulike mønster og fine detaljer. .
Du kan velge mellom et enda større utvalg av mote i store størrelser, for vi tilbyr mote fra mange andre merker i et bredt størrelsesspekter.

Motetips for store damer

Det finnes mange tips for hvordan man bør kle seg om man har runde former. Et tips er å velge overdeler med V-hals, spesielt om man er stor oventil. Kjoler og overdeler i omslagsmodell kan også være flatterende. For damer med litt mage kan det være fint å velge topper i A-modell, som har litt ekstra vidde over magen og derfor er både mer behagelige og flatterende enn modeller som er ettersittende. Samtidig kan det være lurt å unngå for store klær, for da vil man bare virke større. Velg mote som fremhever dine beste sider og som passer til dine former. Når det gjelder stor mote er det ofte et litt for stort fokus på det man vil skjule, istedenfor å tenke på hva man vil fremheve. Kanskje har du flotte ben – så vis dem frem. Har du en flott byste, så velg plagg som fremhever brystpartiet. Skal du kle deg i en selskapskjole som er ettersittende eller viser mye ermer og hud, så kan en bolero- eller dressjakke utenpå være et godt tips. Ta en titt i vårt store utvalg av plus size-mote. Her vil du finne mange plagg som passer din figur. Vi vil også tipse deg om å følge oss på sosiale medier. Her viser vi utvalgt mote og har mange tips om plus size-mote. Her kan du se hvordan plaggene sitter på våre plus size-modeller. Du finner oss både på Facebook og Instagram. I tillegg vil vi anbefale deg å følge med på bloggen vår. Her vil du også finne mange tips om mote i store størrelser til dame.

Kjøp undertøy og badetøy i store størrelser hos Klingel

For at du skal ta deg godt ut i dine moteantrekk er det viktig å velge riktig undertøy. Du finner et stort utvalg undertøy i vårt nettbutikk. Her finner du også et bredt sortiment med undertøy i store størrelser. Har du en stor byste kan du finne BH i store størrelse. En stor byste trenger ikke bare en stor BH men også en BH som gir riktig støtte og hold. Med en stor byste bør du velge en modell som har gode skulderstropper. Brede, polstrede stropper er behagelig og skåner skuldrene. En god BH bør også ha stødige cuper og støtte i siden. Med riktig BH tar du deg flott ut. Ønsker du at bysten skal virke mindre, så velg gjerne en av våre minimizer-BH-er. Vi har også mange truser i store størrelser. Har du en rund mage kan det være en fordel å velge en maxitruse, panty eller hold-inn-truse. Disse trusene har høyt liv slik at du unngår at magen kommer over trusekanten. Velger du en modell med litt ekstra støtte, som panty eller hold-inn-truse formes en flott silhuett. Med formende undertøy får du litt ekstra hjelp til å forme en fin fasong. Ta en titt i kategorien Shapewear. Her finner du korsetter, bodyer og pantyer som former figuren din og gir den et løft. Så tar du deg ekstra flott ut i dine moteantrekk. Synes du det er vanskelig å finne badetøy som du føler deg komfortabel i? Da bør du ta en titt på utvalget i nettbutikken vår. Vi tilbyr masse fint badetøy i store størrelser. Velg mellom badedrakter, tankinier og bikinier i størrelse 34 til 66 og med cupstørrelse fra B til F cup. Våre bikinier og badedrakter har mange fine detaljer som bidrar til å forme en flott figur.

Klær i store størrelser til alle anledninger

I vårt utvalg av plus size-mote finnes klær for alle anledninger. Vi har et stort utvalg kjoler i store størrelser. Her finnes stilige kjoler for festlige anledninger, som julefeiring eller sommerfest. Du kan også finne behagelige kjoler og skjørt som passer til hverdags. Er du på utkikk etter yttertøy, så har vi også mange kåper og jakker til dame i store størrelser. Du finner også et bredt utvalg bukser i plus size-størrelser. Her finner du blant annet tøffe jeans, penbukser samt ledige joggebukser. Velg gjerne en bukse med stretchlinning, som både er behagelig og praktisk. Vi har ikke bare klær men også matchende sko, vesker og annet tilbehør til dine antrekk. Hvis du finner et plagg du liker ta en titt nedenfor. Under headingene Gjør antrekket komplett og Fullfør stilen vil du få forslag til plagg, sko og tilbehør som matcher det plagget du har valgt ut. For du kan bestille hele antrekket hos Klingel.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel