• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Strikkegensere(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Strikkegensere(0)

Kjøp strikkegenser til dame hos Klingel

Strikkegensere finnes i nær sagt alle klesskap. Varme ullgensere passer perfekt på vinteren mens lettere bomullsgensere er anvendelige på sommeren. I Klingels nettbutikk finner du mange varianter, med et stort utvalg mønstre og farger. Så her er noe for enhver smak. Noen liker å strikke gensere selv, men for alle oss andre finnes det heldigvis mange fine, ferdigstrikkede plagg vi kan kjøpe. Alle strikkede materialer består av masker av garn lenket i hverandre. Denne strukturen gjør strikkeplagg ekstra fleksible. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av strikkede plagg, blant annet mange strikkegensere til dame.

Strikkegensere til dame i stort utvalg

Det finnes utallige muligheter til å variere et strikkeplagg. Man kan kombinere ulike farger, ulike strikketeknikker og lage flotte mønstre. Så enten du er på utkikk etter en klassisk, ensfarget strikkegenser eller en modell med iøynefallende mønster, så finner du helt sikkert noe du liker på klingel.no.

Selv en ensfarget strikkegenser kan ha fine detaljer som flette- eller hullmønster, forseggjorte knappestolper eller bølge- og frynsekanter. Ulike strikketeknikker skaper spennende teksturer og sørger for raffinerte effekter. En genser med hullstrikket mønster er luftig og passer perfekt på sommeren. En modell med innfelt pusegarn gir et mykt og delikat inntrykk. Vi har også strikkegensere med stripemønster, blomstermønster, dyremønster og tradisjonelt snøkrystallmønster. Du kan velge mellom korte og lange ermer, i tillegg til ¾-lange ermer. Noen plagg er pyntet med skimrende paljetter, fin stenpynt, og eller lekker perlepynt. Vi har også noen strikkegensere til dame med bluseinnfellinger som gjør at det ser ut som om du bærer en bluse under genseren.

Strikkegensere til dame i stort utvalg

Det finnes utallige muligheter til å variere et strikkeplagg. Man kan kombinere ulike farger, ulike strikketeknikker og lage flotte mønstre. Så enten du er på utkikk etter en klassisk, ensfarget strikkegenser eller en modell med iøynefallende mønster, så finner du helt sikkert noe du liker på klingel.no. Selv en ensfarget strikkegenser kan ha fine detaljer som flette- eller hullmønster, forseggjorte knappestolper eller bølge- og frynsekanter. Ulike strikketeknikker skaper spennende teksturer og sørger for raffinerte effekter. En genser med hullstrikket mønster er luftig og passer perfekt på sommeren. En modell med innfelt pusegarn gir et mykt og delikat inntrykk. Vi har også strikkegensere med stripemønster, blomstermønster, dyremønster og tradisjonelt snøkrystallmønster. Du kan velge mellom korte og lange ermer, i tillegg til ¾-lange ermer. Noen plagg er pyntet med skimrende paljetter, fin stenpynt, og eller lekker perlepynt. Vi har også noen strikkegensere til dame med bluseinnfellinger som gjør at det ser ut som om du bærer en bluse under genseren.

Strikkegenser til dame i ulike materialer

Når du skal kjøpe en ny strikkegenser er det viktig å tenke på hvilket materiale som passer for deg og til hvilke anledninger du ønsker å bruke plagget. Er du ute etter et varmt plagg til kjølige høst- og vinterkvelder, eller et plagg du kan ha på deg under ytterjakken når det er surt og kaldt ute. Da er en ullgenser et godt valg. Ull gir god varme samtidig som det er et temperaturregulerende og pustende materiale som transporterer fuktighet bort fra huden. Det er også et fornybart og naturlig materiale. Vi nordmenn er ekstra glade i ullgensere. Og har den et klassisk mønster er den som skapt for en koselig vinterkveld i sofakroken eller foran peisen på hytta etter en skitur. Vil du ha en ekstra myk, behagelig, og varm genser, skal du velge kasjmir. Kasjmir er et slitesterkt materiale som i tillegg er veldig behagelig mot huden. Du kan velge mellom flere flotte kasjmirgensere i vår nettbutikk. Kasjmirull kommer fra kasjmirgeiten og er ekstra fin.

Det er regnet for å være et dyrt materiale, men hos Klingel finner du kasjmirgensere til overkommelige priser. Dette plagget har du lenge, så det kan være en god investering å gå for kasjmir.Er du ute etter en strikkegenser i lett, ikke fult så varmt materiale, kan en modell i viskose eller bomull være et godt valg. Bomull og viskose er også pustende naturmaterialer, men ikke så varme som ull. Bomull er et hudvennlig materiale som også er lett å vaske. Viskose er et lett og behagelig materiale, perfekt for sommergenseren. Du kan velge å sortere våre strikkegensere etter materialer om du har spesielle ønsker. Noen av våre strikkegensere er laget i en kombinasjon av ulike materialer. Vi har også strikkegensere til dame i ulike kunstfibere som polyester og polyakryl. Dette er slitesterke materialer som gjør plagget mer robust. Plagg i kunstfiber krøller som regel også mindre om de vaskes riktig. En annen fordel er at de ikke angripes av bakterier og derfor ikke råtner. Velger du et plagg i en kombinasjon av bomull eller ull og polyester så får du et robust og slitesterkt plagg.

Kombiner strikkegenseren din

Har du funnet en strikkegenser du liker i vår nettbutikk? Da trenger du kanskje også noen plagg å matche med. Under artikkelbeskrivelsen vil du få opp teksten ”Vi anbefaler”. Her finner du plagg som kan passe til den artikkelen du har valgt ut. Ser du enda lenger ned finner du ”Andre interessante artikler” innen samme kategori. Så har du noen alternativer å velge blant før du bestemmer deg. Har du valgt ut en fin strikkegenser er det fint å kunne matche med en bukse eller kanskje en bluse til å ha under. En strikkegenser kombinert med skjørt er også et fint hverdagsantrekk. Kombinert med en vest har du et fint turantrekk en høstdag eller en påskedag på fjellet. Et stilig skjerf i halsen eller et lekkert kjede er med på å pynte plagget. Velger du en genser med transparent hullmønster, kan vi anbefale å bruke en liten topp eller en singlet under, slik at ikke undertøyet synes.

Billige strikkegensere til dame hos Klingel

Er du på utkikk etter strikkegenser til dame på salg? Ta en titt i vår outlet-avdeling. Du finner den under kategorinavnet Salg. Her har vi til enhver tid masse flott mote til nedsatte priser. Kanskje kan du bestille to gensere samtidig til prisen av én? Det lønner seg å titte innom med jevne mellomrom, for her dukker det stadig opp nyheter. I den rosa ballen ved siden av plagget ser du hvor mange prosent plagget er satt ned med. Her kan du virkelig gjør et godt kjøp.

Ta god vare på din strikkegenser til dame

Sjekk vaskelappen ført du vasker din genser, så holder den seg fin lenger. Materialet er av betydning for valg av vask og stell. Ull skal vaskes skånsomt men tåler ullprogram i maskinen. Ikke alle ullplagg tåler tørketrommel, men en kort sentrifuge kan være et alternativ. Ullplagg trenger du egentlig ikke vaske så ofte, men heller lufte det etter bruk. Viskoseplagg kan lett miste fasongen i våt tilstand. Prøv å dra plagget forsiktig tilbake i fasong når det er vått. Bomull er mer robust, men ikke bruk for varmt vann på farget bomull. Da kan fargene bli blasse.Polyester tåler maskinvask, men vær forsiktig med tørketrommel. Plagg av 100% polyester tørker raskere og føles som regel ikke så varme.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel