• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Strikkekjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Strikkekjoler(0)

Den allsidige strikkekjolen

Det finnes ikke noe som er mer behagelig enn en strikkekjole. Dette er et plagg man virkelig trives i, og helst vil gå med dagen lang. Den kommer gjerne i myke og gode materialer og sitter fint uten hverken å stramme eller knipe. Strikkekjolen er med andre ord midt i blinken for den som ønsker seg plagg som ikke bare er fine å se på, men også er komfortable på. Hvis du ennå ikke har noen strikkekjole i garderoben din, er det kanskje på tide å skaffe seg en variant av dette svært så allsidige plagget nå. En strikkekjole kan brukes til så mangt. Samme kjole kan fungere både til hverdags og fest, og kan styles både opp og ned alt etter hvilket tilbehør du velger. Uansett om du trenger en kjole til jobben, selskapeligheter eller hjemmekos, så kan en strikkekjole være løsningen!

Strikkekjole i klassisk ensfarget eller med mønster

En strikkekjole i klassisk ensfarget er alltid et godt valg. Det er en kjole du kan bruke til mange ulike anledninger og som aldri går av moten. Hos Klingel finner du ensfargede strikkekjoler i mange flotte farger, alt fra smaragdgrønt til signalrødt er å finne i vårt sortiment. Noen av dem kommer i et finstrikket materiale, andre er mer grovstrikket. Synes du ensfarget blir litt kjedelig, er det bare å velge en av de flotte strikkekjolene med mønster. Vi har strikkekjoler med alt fra striper og ruter til blomster. Noen har mønster rundt hele, mens andre kanskje bare har et par striper på overdelen eller skjørtedelen. I tillegg kan vi friste med kjoler med grafisk mønster, spennende fantasimønster eller trendy dyremønster for den som måtte foretrekke det. Også her finnes det et bredt utvalg farger, fra duse og diskré til sterke kontrastfarger – valget er ditt! Noen strikkekjoler kommer med flatterende mønster som får figuren til å virke nettere. Ensfargede innfellinger i siden på en ellers mønstret kjole kan få deg til å virke smalere, og det kan være greit å ha i bakhodet når man skal gå til innkjøp av en ny kjole.

Strikkekjoler i ulike størrelser

Hos Klingel er vi brennende opptatt av at alle skal kunne finne klær hos oss – uansett størrelse og fasong. Mote skal ikke kun være forbeholdt den slanke kvinnen, nei, den skal kunne brukes av alle som en – uansett om du bruker størrelse 34 eller 62. Vi kan tilby strikkekjoler i ulike størrelser. Ved å bruke den praktiske filterfunksjonen i nettbutikken vår finner du lett frem til kjolene som finnes i din størrelse. Du må da bare huske å merke av for rett størrelse og vips, så ser du alle produktene som finnes i din størrelse. Så, da gjenstår det bare å finne kjolen som faller i smak og bestille den hjem med en gang! Redd for at kjolen ikke passer? Vit at du kan prøve hvert plagg i ro og mak hjemme. Du slipper trange prøverom med dårlig belysning, og du kan til og med prøve de nye plaggene dine sammen med andre plagg eller tilbehør som du allerede har hjemme. Utrolig enkelt og praktisk med andre ord! Skulle du ende opp med feil størrelse eller kanskje ikke være helt fornøyd med produktet, er det ikke noe i veien for å returnere varen, vi har nemlig alltid 14 dagers full angrerett på våre varer.

Undertøy til strikkekjolen

I nettbutikken til Klingel finner du alt av tilbehør til strikkekjolen. Du får kjøpt alt fra underkjoler og undertøy som får kjolen til å sitte penere, og tilbehør som sko, smykker, skjerf og vesker. For at en kjole skal sitte så pent som mulig er det viktig at det du har under ”harmonerer” med resten. Går du for en tettsittende strikkekjole, kan det være smart å investere i undertøy med shaping-effekt som former figuren din. Vi har et svært godt utvalg av undertøy, og uansett fasong og behov vil du finne noe som blir rett for deg. Du finner også et bredt utvalg av strømpebukser som passer til den strikkede kjolen din.

Tilbehør til strikkekjolen

Når undertøyet er i boks, kan du begynne å tenke på det andre tilbehøret. Sko kommer du i alle fall ikke utenom, og her er det virkelig mye å velge mellom. Til en strikkekjole kan du bruke hva som helst av sko. Alt etter anledning kan du velge trendy sneakers, elegante pumps, tøffe ankelstøvletter, høye støvletter eller et par lekre ballerinasko. Har du valgt deg en enkel strikkekjole uten mønster eller andre iøynefallende detaljer, kan det være fint å piffe opp looken enten med et skjerf dandert rundt halsen eller et vakkert kjede. Med det rette tilbehøret skaper du en helt nye look på et blunk. Du kan bruke alt fra store skjerf til mindre tørklær. Velger du å bruke et klassisk perlekjede til kjolen vil du få en helt annen look enn om du går for et lengre kjede med iøynefallende pynt. Et halssmykke med store treperler eller store blomster kan også bli utrolig flott til en stilren strikkekjole. Det finnes utallige muligheter, så prøv deg gjerne litt frem og lek deg med ulike stiler. Har du figuren til det, kan det også være flott å fremheve midjen med et belte. Alt fra smale, enkle belter til brede belter i en litt rustikal stil kan være flott tilbehør til strikkekjolen.

Kjøp strikkekjole på nettet

Er du en av dem som kanskje synes det er et ork å gå i butikker? Da kan vi anbefale netthandel. Ved å handle på nettet slipper du å gå fra butikk til butikk, du har faktisk hele utvalget hjemme i din egen stue og må verken vente på ledige prøverom eller stå i kø foran kassen når du skal betale. Det beste av alt ved netthandel er vel at du kan handle til alle døgnets tider, nettbutikken vår stenger nemlig aldri! I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av flotte strikkekjoler. Se utvalget og kjøp din nye strikkekjole hos oss. Vi har et rikt sortiment med noe for enhver smak og for enhver anledning – og selvsagt også noe for enhver lommebok!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel