• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Strømpebukser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Strømpebukser(0)

Strømpebukser av god kvalitet i vår nettbutikk

Vi damer bruker strømpebukser til mange anledninger både til hverdag og fest. Å finne en modell som sitter fint, er holdbar og ser fint ut er ikke alltid lett. I vår nettbutikk finner du noe som passer alle kroppsmodeller og anledninger. En tykk strømpebukse er praktisk til vinterbruk, og holder deg varm under kjolen eller buksen. En tynnere strømpebukse passer perfekt når du skal pynte deg og ta på deg en fin kjole eller et stilig skjørt. Den gjør antrekket komplett.

Vi damer har gjerne et stort utvalg av strømpebukser i skapet. Dette populære plagget kom for alvor på moten på 1950-talllet, og erstattet da lange strømper med strømpeholder. De lange strømpene var langt mer upraktiske og mer tungvinte å ta på. Strømpebuksen revolusjonerte kvinnens garderobe, og gjorde påkledingen langt enklere.

Men sverger du til den gamle varianten strømper, så har vi såkalte stay-ups i vår nettbutikk. De kan brukes uten strømpeholder, da de har elastisk kant som holder dem oppe. Denne varianten er ofte brukt som støttestrømper, fordi de gir god støtte til bena, og kan forebygge blodpropp når man sitter lenge stille.

Vi fører produkter av høy kvalitet fra kjente merkevarer

Vi har modeller fra kjente merkevarer som sørger for den beste kvalitet. Online hos oss finner du det tyske merket Esda. Denne produsenten har produsert strømpebukser i over 100 år, og har lang erfaring i å lage gode produkter. Fra merket Wilox har vi strømpebukser med flate sømmer som strammer opp og støtter. De skal også kunne stimulere blodomløpet. Det kan være ideelt ved for eksempel lange flyreiser, da man sitter lenge i ro. Støttestrømper kan bidra til å redusere hevelser i bena ved å hjelpe musklene å pumpe blodet. Det kan forebygge åreknuter. Vi har også en rekke andre gode merker i vår nettbutikk. Ta en titt på vårt utvalg.

Strømpebukser er ofte merket med denier som kommer fra fransk. Det er målenheten for garn og angir tykkelsen på garnet som er brukt. Under beskrivelsene av strømpebuksene i vår nettbutikk ser du antall denier. Det gir en indikasjon på hvor tykk strømpebuksen er. Ja lavere deniertall jo tynnere.

I vår nettbutikk finner du også prisgunstige flerpakninger. Strømpebukser er jo til en viss grad en forbruksvare, så du trenger flere enn bare en. Da kan det være lurt å sikre seg to eller flere med det samme. Noen varianter finnes også i flere farger. Se mer i nettbutikken. Følg med på nyheter og nedsatte produkter online hos oss. Vi oppdaterer stadig vårt sortiment på nett, så her kan det lønne seg å titte innom med jevne mellomrom.

Det perfektet tilbehøret til selskapsantrekket

Når du skal pynte deg til fest, er også tilbehøret viktig. Har du tatt på deg en nyinnkjøpt, lekker kjole og fint skimrende smykker? Da trenger du en fin strømpebukse som gjør antrekket komplett og som får bena til å se ekstra elegante ut. Da er det bare å ta på seg pumps eller andre selskapssko, og du er klar for festlige anledninger.

Det er viktig å velge en strømpebukse av god kvalitet. For hva er vel mer ergerlig enn å dra på seg den lekre nye strømpebuksen og oppdage at den er kommet borti en negl og raknet? Selv om du kanskje klarer å reparer den. Strømpebuksen har også en formende effekt. Den kan få magen til å virke flatere og forme bena. Så får du en flott silhuett under selskapskjolen eller skjørtet.

Thights og strømper er gode alternativ

Thights kan være et fint alternativ om man ikke ønsker hel fot. Det passer også fint til både skjørt og kjoler. I vår nettbutikk kan du også handle tights eller leggings. Se mer under kategorien leggings. Vi har modeller med både lange og korte ben. En kort leggings er jo perfekt til sommermoten. Da kan du gå med bare legger og få litt sol og luft på bena. Du kan også shoppe knestrømper og sokker online hos oss. Ta en titt i vårt store utvalg.

Slik holder strømpebuksene lenger

Et godt tips når du skal vaske strømpebuksen, er å vaske den i strømpebuksepose på 30° C. Det er også lurt å skylle dem før du tar de i bruk første gang i vann som er ca. 25-30° C. I tillegg til at de da blir sterkere og mer fleksible, fjernes også evt. syntetisk lukt.

Når du skal ta strømpene på er det lurt å bruke bomullshansker. Da unngår du å komme borti med en negl å lage rift. Har du først vært så uheldig å lage rift, er jo det gamle neglelakktrikset velkjent og velbrukt. Du kan stoppe rakningen ved å påføre litt neglelakk . Bruker du en blank neglelakk synes det ikke heller.

Gjør shoppingen enklere og kjøp alt du trenger til dine moteantrekk her hos oss.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel