• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Sweat(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Sweat(0)

Sweatshirt i store størrelser til ham

Synes du det er vanskelig å finne fine klær i store størrelser, bør du gjøre deg kjent med utvalget av stor mote på klingel.no. Her tilbyr vi et bredt sortiment av store klær til ham og henne, i både trendy, ledig og klassisk stil. Disse plaggene kommer med spesialsnitt som gjør at de sitter både pent og behagelig på. Herremoten går helt opp til størrelse 86 og omfatter alt fra bukser, shorts og dresser til skjorter, gensere og jakker med mer. Deriblant finner du også et godt utvalg av et for mange menn kjent og kjært plagg, nemlig den populære sweatshirten og varianter av den. Her tenker vi på den anvendelige hettejakken, hettegenseren, den langermede poloskjorten og rugbyskjorten i ulike utførelser.

Hettejakke til store menn

En god og romslig hettejakke bør inngå i enhver garderobe og er det perfekte plagget på fritiden, enten du trives best i sofakroken eller ute på tur. Hettejakkene til store menn som du finner i Klingels nettbutikk, kommer i behagelige, myke materialer som sørger for maksimalt med velbehag og komfort. Det blir sagt at menn er mest opptatt av at plagg skal være komfortable på, stil og utførelse kommer i annen rekke. Og da er det kanskje ikke så forunderlig at hettejakken er blitt en slik suksess blant majoriteten av menn. Hettejakkene på klingel.no kommer i utallige farger og utførelser. Noen er ensfargede, mens andre er flotte fargeklatter med store trykk, mer diskré detaljer eller kontraster som frisker opp looken. Felles for dem alle er den gjennomgående glidelåsen og selvsagt hetten, som gjerne har en snor som gjør at vidden kan justeres som man selv ønsker. Videre så har de store hettejakkene til ham gjerne stikklommer eller glidelåslommer i siden med plass til mobilen eller andre småting som kan være kjekt å ha med seg. I tillegg til de klassiske hettejakkene har vi selvsagt også sweatshirtjakker uten hette. Disse har da gjerne en form for ståkrage og en glidelås i front, som kan dras helt opp til halsen og dermed beskytter mot trekk.

Den enkle plus size herresweatshirten

Vil du ha en behagelig plus size herregenser i mykt materiale, er en enkel sweatshirt tingen. Den kan brukes både med og uten skjorte under og er et allsidig plagg som gjerne brukes daglig av mange menn. Også her er det mange valgmuligheter, og du vil garantert finne en fin herresweatshirt i nettbutikken vår som samsvarer med dine ønsker når det kommer til et slikt plagg. Skal det være en ensfarget, flerfarget eller stripete sweatshirt? Eller er du heller på utkikk etter en komfortabel sweatshirt med et tøft trykk eller skrift som virkelig synes? Uansett hvilken type genser du ser etter, er vi sikker på at du fort vil oppdage din nye favoritt på klingel.no. Og skulle du være i tvil om størrelse, materiale eller farge, er det ingen sak å returnere hele eller deler av bestillingen om noe ikke skulle falle i smak eller sitte helt som du hadde tenkt. Hos Klingel har du alltid 14 dager på deg til å returnere pakken. Du kan dermed prøve varene i ro og mak hjemme uten å måtte forhaste deg med en beslutning om du vil beholde produktene eller ikke.

Klassisk sweatshirt med striper til store menn

En klassisk sweatshirt med krage og knappestolpe er et godt valg når du ønsker en casual, avslappet stil, som ikke skal være for sporty. Våre sweatshirts i klassisk stil går også under betegnelsen rugbyshirt eller langermet poloskjorte, og disse er like fine til tidløse stoffbukser som til ledige chinos. Ja, de gjør seg selv til en dressbukse når du skal være litt penere kledd på for eksempel en uhøytidelig familiesammenkomst eller et uformelt jobbmøte.

Et spørsmål du kanskje stiller deg, er om du skal gå for en ensfarget eller flerfarget utgave av denne populære genseren. Her fins det så klart ingen fasit, men vi kan likevel hjelpe deg et stykke på vei. En langermet genser med klassiske striper i rødt, hvitt og blått eller en annen frisk fargekombinasjon er alltid et godt valg i sommerhalvåret. Den er like fin til sommerens lyse bukser som til en klassisk bermudashorts. Er du bekymret for at striper kan få deg til å virke større enn du er, fins det også mange ensfargede poloskjorter som kler sommeren. Her tenker vi på gladfarger som gult, mint og korall – sommervibber garantert! Vinterstid kan du med fordel velge en sweatshirt i mer dempede farger som matcher resten av habitten. Burgunder, grått, duse blåtoner, beige og sort er trygge valg som aldri slår feil. I kategorien vår for store menn finner du de fleste farger, så studer utvalget og klikk hjem dine nye favoritter allerede i dag!

Ulike detaljer på sweatshirts til fyldigere menn

Som allerede nevnt får du plus size-sweatshirts til menn i et hav av farger. Men det er ikke bare fargene som utgjør den store forskjellen når det kommer til denne typen overdel. Også detaljene på plaggene har mye å si for helheten og uttrykket. Våre sweatshirts til fyldigere menn overbeviser med forseggjorte detaljer, som gjerne sørger for det lille ekstra. Her kan vi nevne alt fra klassiske emblemer til tøffe trykk og sporty motiv som pryder hele forstykket. Videre ser vi effektfulle kontraster, fargegradering, iøynefallende kontrastfargede passepoiler, glidelåser og brystlommer som fanger oppmerksomheten. Noen av herreoverdelene har stikklommer, kengurulommer eller glidelåslommer. Andre igjen har en diskré brystlomme med glidelås eller knapp og eventuelt en klassisk, brodert logo.

Ønsker du å ta en nærmere titt på detaljene, kan vi tipse om den praktiske zoomfunksjonen du kan benytte deg av i nettbutikken vår. Med den kan du forstørre visningen og dermed enklere studere de enkelte plaggene. For å kunne bruke denne funksjonen må du først klikke deg inn på ønsket plagg og bevege markøren over det største bildet som vises. Ønsker du å se plagget fra en annen vinkel, er det bare å velge et av bildene du ser til venstre for det store bildet. Slik kan du se plaggene i nettbutikken både forfra og bakfra, og det er vel fint, synes du ikke? Filterfunksjonen kan også være smart å bruke. Med den kan du for eksempel filtrere på ønsket farge eller størrelse. Dermed finner du fortere frem til det du er på utkikk etter.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel