• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Sweat

Kategorier

Collegegenser til herre

Sweatshirt eller collegegenser er et populært plagg som finnes i de fleste klesskap. Det er et must i enhver garderobe. Et klassisk plagg som overlever alle motetrender. Plagget forbindes ofte med sport og skole, derav ordet college. Men i dag er dette sporty plagget like populært i alle aldersgrupper.

Denne type genser brukes kanskje aller mest som fritidsplagg. Den føles behagelig på ,og har som regel elastisk linning og ermekanter. Men med forseggjorte detaljer kan man trygt velge denne type plagg på jobb, kombinert med en klassisk bukse. Bærer man en skjorte under, blir den enda mer kledd. Dette behagelige plagget er også figurvennlig siden det har en romslig passform. Du trenger ikke tenke på at den strammer over magen.

Sweatshirt er også fint uten på T-skjorter eller skjorter. Du finner mange fine t-skjorter og skjorter i vår nettbutikk som er fine å kombinere.

Collegegenser herre i stort mangfold

I nettbutikken finner du et stort utvalg av collegensere til herre. Her finner du gensere i mange ulike farger og med fine detaljer som en kort knappestolpe, krage og brystlomme. Andre detaljer kan være kontrastfarge i kragen, passepoiler på lommen eller kontrastfarge i erme- og nederkant. Med forseggjorte detaljer får genseren et mer velkledd preg og kan også passe til litt mer formelle anledninger, som for eksempel et forretningsmøte.

En collegegenser til herre viker veldig sporty og gir et maskulint preg. Den er veldig ujålete og tøff. Med fine detaljer som knappestolpe og krage kan den også være stilig. Du kan trygt velge dette plagget til mange anledninger. Kombinert med en stilig bukse er du straks mer velkledd og kledd for en dag på kontoret.

Broderi, trykk og applikasjoner som fine detaljer

I nettbutikken finner du også sweathirts med brodert tekst, emblem eller logo. Vi har også noen varianter med påsydde applikasjoner. Eller kanskje foretrekker du en genser med et trykt motiv. Valget er ditt. Finn din egen favoritt. Et fint trykk, broderi eller en stilig applikasjon gjør at plagget skiller seg litt ut. Dermed kan du skape din egen individuelle klesstil. Selv om du velger en avslappet stil på fritiden, er det også viktig at du føler deg velkledd. Det er lettere å slappe av når man vet at man også tar seg godt ut.

Gå for en behagelig klesstil i ferien

Et behagelig fritidsantrekk passer perfekt når en skal komme i feriemodus. Velg en behagelig sweatshirt når du er på hytta, på campingtur eller hvor som helst. For å kunne slappe godt av er det viktig å føle seg bekvem. Da passer det godt med klær som ikke føles stramme eller ubehagelige.

En collegenser med i behagelig bomull eller bomullsblanding føles behagelig mot huden. Den er ledig i passformen og har elastiske kanter. Derfor passer dette plagget så bra på ferie. Feriegarderoben bør være lettstelt og ikke krølle. Hva er vel da mer passende enn en sweatshirt. Du kan ta den på deg rett fra kofferten uten å behøve å stryke den. Den holder seg like fin.

Ta en titt i nettbutikken i dag og finn dine nye fritidsplagg. Så er det bare å pakke kofferten og finne frem den gode feriefølelsen.

Hettegenser for en ungdommelig stil

Vi har også et utvalg av såkalte hettegensere i vårt sortiment. Noen kaller det også hoodie som rett og slett betyr hette på engelsk. Men uansett hva du kaller den, det er et behagelig og sporty plagg. Det er gensere i sweatshirt-kvalitet med hette og samt en snor i halsen. Denne varianten er enda mer ungdommelig, men allikevel populær blant godt voksne kvinner og menn. Og hetten kan også være praktisk om det er litt ruskete vær.

Kanskje blir barn eller barnebarn litt overasket når du kommer med en tøff hettegenser. Kanskje blir de også litt imponert over at du er så ungdommelig i klesstilen.For dette plagget er ikke bare forbeholdt ungdommen. Så du kan trygt velge en genser med hette om du foretrekker det.

Noen modeller har kontrastfarge på innsiden av hetten eller en kontrastfarget snor i halsen. Dette er fine detaljer som skaper en individuell look. En hettegenser er også fin under en vest, og skaper en sporty og tøff look.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel