• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Sweatpants(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Sweatpants(0)

Kjøp joggebukser til dame hos Klingel

Joggebukse, kosebukse, sweatpants eller fritidsbukse – kjært barn har mange navn. Denne herlige, behagelige buksen liker vi å ta på oss på hjemmebane, på hytta eller i campingvognen. Den har behagelig linning, sitter ledig og føles utrolig komfortabel. Den er virkelig et symbol på komfort og fritid. Med hånden på hjertet, har du noensinne jogget i en joggebukse? Nå har vi andre bukser som er langt mer egnet for det. Men buksen ble jo opprinnelig designet for trening og sport.

Buksen har sin opprinnelse i USA, og etter 2. verdenskrig kom den for alvor til Europa. På 80- og 90-tallet dukket den også opp i motebildet. Nå var den ikke lenger et fritidsplagg, men et moteplagg for unge, motebevisste mennesker. Joggebukser er ikke uvanlige å se på norske skoler, selv om en del av de voksne sikkert ergrer seg over at dette plagget er blitt akseptabelt til mer enn hjemmebruk. Nå kan du kjøpe deg en joggebukse til dame, enten du er ute etter et trendy plagg til å bruke på søndagsturen, eller ønsker en herlig kosebukse som du kan krype opp i sofaen med. Det kommer jo også helt an på hvordan du styler den. Med et par fine skoletter eller et par sneakers og en stilig jakke, kan joggebuksen styles opp og bli mindre sportspreget. I den senere tid har sporty detaljer fått innpass i motebildet, så da er jo dette plagget helt tidsriktig.

Klassiske og trendy joggebukser til dame hos Klingel

Våre joggebukser finnes i mange ulike stiler, fra den tradisjonelle, ensfargede varianten i mørkeblått eller grått, til mer trendy varianter med stenpynt, striper og fargerike mønstre. Enten du foretrekker en joggebukse med moteriktige, iøynefallende detaljer og mønstre, eller sverger til en ensfarget og nøytral variant, så finner du det på klingel.no. Felles for alle buksene er et at de er behagelige på. Våre joggebukser har alle elastisk linning, og noen modeller har i tillegg knyting i livet. Buksene kommer også i behagelige materialer, gjerne med høy bomullsandel. For dette er bukser du skal virkelig trives i og like å gå med. Noen bukser har elastiske benkanter, mens andre modeller har åpne kanter. I vår nettbutikk finner du kosebuksen akkurat slik du liker den. Når det gjelder størrelser så har vi her, som for alle andre plagg, et stort størrelsesspenn. Vi tilbyr mote til alle kvinner uansett størrelse og fasong. Så derfor finner du joggebukser fra small til XXXL i Klingels nettbutikk.

Velg joggebuksen som passer til ditt behov

Når du skal velge en ny joggebukse, er det lurt å tenke på når du skal bruke den. Våre joggebukser kommer i materialer i ulike tykkelser. Under hver artikkel finner du beskrivelse av materialet, noe som gjør valget enklere. Skal du bruke buksen på sommeren eller mest innendørs, er det kanskje greit å velge en modell i tynnere materiale, gjerne en leggings eller en joggebukse i piratlengde. Er du ute etter en varm og god kosebukse til vinter eller høst, så kan kanskje en bukse i velur eller et par sweatpants med flosset innside være gode valg. En varm joggebukse passer perfekt når det er kaldt ute og du helst vil krølle deg sammen i sofaen, enten du er hjemme eller på hytta.

Den anvendelige leggingsen

Blant våre joggebukser til damer finner du også behagelige leggings. Leggingsen er mer ettersittende enn den tradisjonelle joggebuksen, men allikevel veldig behagelig i elastisk materiale. Den kom vel for alvor inn i motebildet på 80-tallet. Siden den gang har den vært et yndet plagg både til trening og fritid. Det fine med leggingsen er at den er lett å kombinere med andre plagg, som for eksempel skjørt, kjoler og tunikaer. Dermed er den veldig anvendelig.

Kjøp et helt fritidsantrekk i Klingels nettbutikk

Et fritidsantrekk trenger en genser, jakke eller topp, og gjerne også et par behagelig sko for å bli komplett. På klingel.no finner du mange fine sweatshirts, sweatjakker og topper som matcher joggebuksene. Kjøp like godt hele antrekket, så er du klar for en avslappet dag enten det er på sofaen hjemme, på hytta, i campingvognen eller på tur. Vi har også hele joggedresser. Velg mellom sett bestående av bukse og overdel, eller bukse og jakke. For damene har vi også herlige hjemmekjoler som er behagelige og gode alternativer til kosedressen. Til fritidsantrekket passer det fint med slip-ins til sommer og innendørsbruk. De er lette å ta på, og føles behagelige på foten. Et perfekt supplement til joggebuksen. Vi har også et stort utvalg tøfler til hjemmebruk. Skal du derimot ut på tur, passer det perfekt å matche antrekket med et par behagelige sneakers eller joggesko. Disse skoene gir foten god avlasting og føles stødige når du går. Du kan jo også trygt ta en tur på butikken i et slikt antrekk.

Kjøp joggebukser til god pris på klingel.no

Behagelige fritidsbukser trenger ikke koste så mye. Vi har modeller i ulike prisklasser. Hos Klingel finner du klær til rimelige priser i alle kategorier. Joggebukser er intet unntak. Under hver kategori i nettbutikken finnes sorteringsverktøyet ”sorter etter”. Her kan du velge hvordan søkeresultatet skal sorteres. Velger du ”sorter etter pris – stigende” får du opp de rimeligste alternativene først i søkeresultatet. Noen av våre modeller kommer i 2-pk. Velger du en 2-pk faller det som regel rimeligere ut enn å kjøpe enkeltvis. Det er jo også fint å ha litt å bytte på med når kosebuksen må på vask. Vi har også en egen outlet-avdeling hvor vi tilbyr artikler i alle kategorier til nedsatte priser. Her kan du virkelig gjøre et kupp. Vi fyller på med nye artikler hele tiden, så her er det bare å følge med. Et annet godt tips til deg som er prisbevisst er å abonnere på vårt nyhetsbrev. Det er helt gratis, og du kan når som helst avslutte abonnementet. I nyhetsbrevet får du informasjon om nye kampanjer, nyheter, rabatter og andre fordeler direkte til din egen e-postadresse. Registrer deg som abonnent nederst til høyre på nettsiden i dag.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel