• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Tepper(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Tepper(0)

Piff opp interiøret med et nytt teppe fra klingel.no

Et fint gulvteppe pynter opp i ethvert rom. Tepper på gulvet er ikke bare dekorative, men har også en praktisk funksjon. De er behagelige å gå på, og kan lune på kalde gulv. De beskytter også fine tregulv mot riper fra møbler og sko. Et flott, mønstret teppe piffer opp interiøret og skaper liv, mens et teppe i nøytrale, naturlige fargetoner gir et mer dempet inntrykk. Tepper passer i alle husets rom, og pynter like fint opp i stuen, som på soverommet og kjøkkenet. Hvordan vi innreder hjemmet vårt avhenger selvfølgelig av smak og behag. I likhet med et moteantrekk, så gjenspeiler også hjemmet vårt hvem vi er. Ønsker du å fornye innredningen uten at det skal koste en formue? Da er nye tepper et bra valg. Gulvtepper er en viktig del av interiøret, og setter et flott preg på hjemmet. Velg gjerne ulike tepper til ulike årstider. Et teppe med tykk, varm floss er behagelig på vinteren, mens en lett rye eller et flatvevet teppe passer godt i sommerhalvåret. Ta en titt på vårt utvalg av tepper i nettbutikken. Her finner du helt sikkert noe som passer din stil og ditt hjem.

Innred hjemmet ditt med fine gulvtepper

Når du skal innrede et rom er det viktig å tenke på hvordan møbler, gardiner og farger på vegger og gulv harmonerer. Tepper er en viktig del av interiøret, og skal være med på danne en helhetlig stil. Interiøret påvirker oss på ulike måter. Farger som rødt og gult virker oppkvikkende, mens hvitt, grått og ulike blåtoner virker beroligende. Dette påvirker valg av farger til ulike rom, og dermed også valg av tepper. I stuen, på gangen eller kjøkkenet kan vi godt velge freshe farger. Mens på soverommet er det mest naturlig å velge dempede toner og beroligende farger.

For mange mønstre og farger i et rom kan virke rotete, mens et interiør uten farger kan virke kjedelig og pregløst. Har du en mønstret sofa i sterke farger, kan det kanskje være fint å tone det hele litt ned når det gjelder valg av teppe. Velg gjerne et ensfarget teppe, som lar sofaen være blikkfanget i rommet. Har du derimot en sofagruppe i en diskré farge, som for eksempel grått eller beige, kan du slå deg litt mer løs når det gjelder tepper. Da kan et teppe med orientalsk mønster eller et iøynefallende grafisk mønster være gode valg. Da vil teppet piffe opp stilen, og bli et flott blikkfang. Fargerike og mønstrede tepper er også flotte å kombinere med interiør i ulike trematerialer, som furu og eik, slik man ofte finner i norske hjem og hytter. Tepper pynter også opp på soverommet. Her kan det være et smart tips å velge et knyttet gulvteppe med høy floss. Da blir det ekstra behagelig å sette bare føtter ned på gulvet når du står opp. På soverommet kan du også velge en løper på hver side av sengen, som et alternativ til et stort teppe. Du har noe behagelig å sette føttene på når du står opp, samtidig som det er lettere å rengjøre under sengen. 
På kjøkkenet vil vi foreslå et lettstelt teppe som ikke så lett samler smuss og støv. Her passer det da godt med et flatvevet teppe.

Tepper til gangen og trappen

Vi har også teppeløpere, som passer godt i hallen eller entréen. Vi tilbyr løpere i ulike lengder, slik at du kan finne en som passer ditt hjem. Vi leverer også teppeløpere på mål, som gjør at du kan velge ønsket lengde til det rommet du skal innrede. Bestiller du en av våre tepper på mål, leverer vi med ferdig kanting. I nettbutikken vår finner du også tepper til trapp. Trappetepper kan være en smart investering, både fordi de er behagelige å gå på, men også fordi de forhindrer at du sklir på glatte trappetrinn.

Ta vare på teppene din

Hvis du tar godt vare på teppene dine varer de lenger. En god regel er å støvsuge teppet minst én gang i uken. Men hvor ofte du skal støvsuge teppene dine avhenger jo naturligvis av hvor mye støv og smuss de utsettes for. Har du kjæledyr eller små barn, som løper ut og inn, kan det være nødvendig å støvsuge flere ganger i uken. Et teppe i entréen eller hallen utsettes naturligvis for mer slitasje og smuss enn et teppe på soverommet. Et annet tips er å unngå å dra møbler over teppet. Et teppeunderlag er også et smart valg. I tillegg til å forhindre at teppet forskyver seg og skaper farlige situasjoner, sørger det også for at teppet holder seg fint lengre. Et teppeunderlag bidrar også til luftsirkulasjon under teppet. Vi har forøvrig et stort utvalg av støvsugere i vår nettbutikk som passer til rengjøring av dine tepper. For på klingel.no finner du alt på ett sted.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel