• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service

Til kjøkkenet(143)

Sorter etter:
Filtrer etter:

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først
 • Farge
 • Produkttype
 • Merke
 • Pris
 • Lengde (cm)
 • Funksjoner
 • Materialegenskaper
 • Særegenheter

Sorter etter

Til kjøkkenet(143)

Praktiske hjelpemidler til kjøkkenet og rengjøringen på klingel.no

Kjøkkenet er et av husets viktigste rom. Det er et rom for matlaging, men også et sted vi samles rundt hyggelige måltider. Dagens kjøkken har mange hjelpemidler som gjør hverdagen enklere, og sørger for at vi kan tilberede mat uten store fysiske anstrengelser. Hva er vel frokosten uten en kopp kaffe eller en kopp te. Noen foretrekker ristet brød til frokost mens andre ønsker nypresset appelsinjuice. Kjøkkenapparater som kaffetrakter, vannkoker, brødrister eller sitruspresse er derfor populære. For den som vil trylle frem smakfulle retter er en stavmikser, kjøkkenmaskin eller blender kjekt å ha. En fondygryte eller raclette er perfekt når du vil invitere til familie- eller vennemiddager. Et godt vaffeljern er et must i norske hjem. For at vi skal få det trivelig hjemme er også effektiv rengjøring viktig. Med riktige hjelpemidler blir husarbeidet enklere og tar mindre tid. En god støvsuger holder hjemmet fritt for støv, skitt og hundehår. Et godt strykejern sørger for glatte duker og strøkne klær.

Få en god start på dagen med nytraktet kaffe og toast

Når du er trøtt og helst vil sove litt lenger, hjelper det å sette seg til frokostbordet og nyte en god frokost. For veldig mange er frokost ensbetydende med en kopp kaffe, som sørger for at vi våkner. Hos Klingel finner du et stort utvalg av kaffemaskiner og kaffetraktere. Enten du foretrekker kaffe fra kaffetrakter eller ønsker å starte dagen med en cappuccino fra en kaffemaskin – hos Klingel finner du noe som passer for deg. Noen sverger til kaffe fra en presskanne, mens andre foretrekker kaffe på italiensk vis fra en espressokanne. Selv om mange drikker kaffe til frokost, så er det også noen som foretrekker te. Te smaker også godt til både lunsjen og kveldsmaten. Med en god vannkoker er det enkelt å lage seg en kopp varm te. Smoothies er blitt stadig med populære. En velsmakende smoothie kan være en god start på dagen og med frukt, bær eller grønnsaker gir den oss et fint vitamintilskudd. Hos Klingel finner du blendere som forvandler bær, frukt, grønnsaker eller hva det måtte være til velsmakende smoothies. Er brødet litt tørt eller liker du rett og slett toast til frokost? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av brødristere. Vi har brødristere eller toastere om du vil, med litt ulike funksjoner. Alle har plass for to brødskiver men med litt ulik lengde på åpningene for skivene. Noen har også egen bolle-/rundstykkerist om du vil varme rundstykker. I beskrivelsen under hver artikkel ser du hva som er mulig med de enkelte apparat.

Tryll frem velsmakende mat og kaker med våre kjøkkenapparater

Et godt måltid er en fin anledning til å samle venner og familie rundt spisebordet. Har du prøvd å lage mat på raclette? Dette apparatet innbyr til et hyggelig og sosialt måltid. Du kan steke kjøtt, grønnsaker, ost og mye mer på racletten. Alle rundt bordet deltar i matlagingen og forsyner seg med det de vil ha. Raclette kan også brukes til å steke pannekaker eller lapper og passer fint til en lang helgefrokost med familien. En fondygryte er også som skapt for sosiale måltider. Fondygryten kan brukes til alt fra kjøtt, til ost og sjokolade. Liker du å bake? Med en kjøkkenmaskin kan du trylle frem de lekreste kaker og andre bakervarer. En blender er praktisk og kan brukes til å mose supper, lage deilige bærcoulis og milkshakes, eller til å hakke sjokolade, nøtter eller mandler. Noen stavmiksere kommer også med en visp for å vispe krem eller sauser. Skal du ha et enkelt apparat til å vispe krem eller eggedosis med, kan vi anbefale våre håndmiksere. En håndmikser tar også liten plass ved oppbevaring og er enkel i bruk til småjobber på kjøkkenet. Er du glad i is? Hvem er ikke det? Med våre ismaskiner kan du lage velsmakende, hjemmelaget is slik du liker den. I nettbutikken på klingel.no finner du også blant annet frityrkoker, kjøkkenvekt og food processor til matlagingen. Vi kan også tilby sitruspresse, eggekoker, dampkoker og toastjern. Utvalget kan variere noe i denne kategorien, så her lønner det seg å følge jevnlig med.

Kjøkkenapparater i flott design og god merkekvalitet

Ved valg av kjøkkenapparater som skal stå på kjøkkenbenken, er det ikke bare apparatets funksjoner som er avgjørende. Designet på kjøkkenapparatene spiller også en viktig rolle for mange. Kjøkkenapparater som vannkokere og kaffetraktere, står som regel fremme på kjøkkenbenken og blir dermed en viktig del av interiøret. Hos Klingel finner du kjøkkenapparater i stilfull design enten du foretrekker klassisk hvitt, svart eller stål, eller ønsker fargerike apparater i retrodesign. Et par fargerike kjøkkenapparater på kjøkkenbenken er fine kontraster til et stilrent kjøkken i hvitt eller svart. Når du skal kjøpe elektriske apparater så spiller naturligvis også kvalitet en viktig rolle. For man ønsker jo et apparat som er trygt i bruk. Hos Klingel velger vi våre artikler med omhu, og de kjøkkenapparatene du finner hos oss tilfredsstiller høye kvalitetskrav. Alle våre elektriske apparater kommer også med bruksanvisning som vi anbefaler at du leser før bruk. Vi kan tilby kjøkkenapparater og husholdningsapparater fra kjente merkenavn som Bosch, Kenwood, Braun og Siemens. Kjøper du en Bosch kjøkkenmaskin eller en Braun stavmikser, ja da vet du at du får kvalitet. Dette er merker som står for førsteklasses kvalitet og som er velkjente på det norske markedet gjennom årtier. Vi har også andre merker som kanskje ikke er så kjente i Norge, men som er etablerte merkevarer på kontinentet. Et av disse er det tyske merket WMF, som er anerkjent og etablert i Tyskland. Merket finnes nå også i Norge, og vi tilbyr et bredt spekter av kjøkkenapparater fra WMF i vår nettbutikk.

Hold hjemmet rent med en effektiv støvsuger

Det samler seg fort opp støv, smuler og hår fra kjæledyr i hjemmet. Jevnlig støvsuging er derfor et must. Til det trenger du en effektiv støvsuger. Ta en titt på vårt utvalg av støvsugere. Her finner du effektive støvsugere som hjelper med rengjøringen i hjemmet. Enten du er på utkikk etter en kraftig støvsuger, en håndstøvsuger eller en robotstøvsuger så finner du det du leter etter hos Klingel. Finn en modell som passer ditt behov. Kanskje trenger du flere støvsugere? En for ukentlig støvsuging og en lettere for daglig støvsuging. For våre støvsugere med støvsugerposer kan du også bestille tilhørende støvsugerposer samtidig.

Gode strykejern for duker og klær

For å unngå krøllete klær og duker trenger du et effektivt strykejern. Et strøkent plagg eller en glatt duk tar seg bedre ut. Våre strykejern er effektive og trygge i bruk. Under kategorien renhold og orden finner du også gode strykeunderlag som kan legges rett på bordet og skåner underlaget. Dermed kan du stryke tøy uten å ha et eget strykebrett.

Kjøkken- og renholdsprodukter til knallpriser

I vår outlet tilbyr vi utgående produkter til nedsatte priser. Her finner du også artikler til kjøkkenet til knallpriser. Så her lønner det seg å følge med. Her kan du virkelig gjøre noen kupp. Hvis du registrerer deg som abonnent på vårt nyhetsbrev vil du også holde deg oppdatert på spesielle kampanjer og rabatter som vi tilbyr. Du vil også få tips om aktuelle produkter.

waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.