• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Trenchcoats(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Trenchcoats(0)

Hva er en trenchcoat?

Har du noensinne lurt på hva en trenchcoat er? En trenchcoat er en mellomting mellom jakke og kåpe. Ordet trenchcoat kommer fra det engelske ordet trench coat, som betyr ”skyttergravsfrakk”. Det engelske motehuset Burberry skal opprinnelig ha designet den første versjonen av dette plagget allerede i 1901. Frakken var av impregnert bomullsgabardin og ble brukt under første verdenskrig av britiske offiserer i skyttergravene. Den var tenkt som en lettere versjon av den tradisjonelle uniformsfrakken. Senere gikk den fra å være et militært plagg til å bli et meget populært plagg for sivile. I dag er trenchcoaten et av de mest klassiske plaggene man kan tenke seg, og fås både til dame og herre.

Typiske detaljer

Så hva er det som kjennetegner den klassiske trenchcoaten? Det finnes flere typiske detaljer som belte i livet, spensel med knapp på ermene, spensel på skulderpartiet og krage med slag. Trenchcoaten kan være både enkelt- og dobbeltspent. Stoffet den er laget av, er slitesterkt og lett. Lengden kan variere. Du får alt fra lang og halvlang til en lengde som slutter et sted på låret. Når det gjelder farger, så kommer den mest klassiske varianten gjerne i beige eller svart, men i dag får man selvsagt også kjøpt trenchcoater i mange andre farger. I Klingels nettbutikk finner du trenchcoats i alt fra klassiske farger som beige, svart og marine til rosa, grått og olivengrønt. Det er kanskje ikke lett å bestemme seg for en farge. Da kan det være lurt å tenke over hva du skal bruke trenchcoaten til og hva den skal matche. Hva passer best til resten av garderoben din? I tillegg til de helt klassiske variantene av dette plagget, får du også trenchcoats med en litt annen vri. Kall det gjerne moderne twist om du vil. Her kan vi nevne trenchcoater med feminine rynkinger på slaget, strikk i midjen istedenfor belte eller varianter i en mer ledig og enkel stil uten knepping og spensler.

Kjøp trenchcoat online

En trenchcoat er kanskje et av de mest klassiske plaggene som finnes. Det er et absolutt must i garderoben til enhver kvinne som er opptatt av stil og eleganse. Så hvordan ser det ut i klesskapet ditt? Har du allerede en variant av dette tidløse plagget, eller er det noe du burde gå til anskaffelse av? Hvis du ennå ikke har skaffet deg en trenchcoat, bør du i alle fall gjøre det nå. Du vil få så mye glede av dette anvendelige plagget, som er perfekt i overgangen mellom vinter og vår, og høst og vinter. De lettere variantene er også midt i blinken sommerstid når det kanskje ikke er fullt så varmt ute. Det er enkelt å bare hive på seg den ledige trenchcoaten på vei ut av døren.

Klingel har et godt utvalg av trenchcoats, så kjøp trenchcoat online. Det er enkelt og trygt å bestille i nettbutikken til Klingel. Du kan gjøre det til alle døgnets tider, gjerne fra godstolen om du vil det. Ønsker du å ta en nærmere titt på plagget før du bestiller, er det bare å bruke zoomfunksjonen. Denne funksjonen gjør at du kan studere detaljene på plagget nærmere, noe som kan være svært så nyttig hvis det er noen spesielle detaljer du vil få med deg før du handler. Har du først bestilt, er det bare å glede seg til pakken din med trenchcoaten kommer. Er du ikke helt fornøyd med varen eller ble det kanskje feil størrelse? Ja, da er det bare å sende pakken i retur. Vi har nemlig alltid 14 dagers returrett. Stort enklere blir det ikke!

Den anvendelige trenchcoaten

Uansett antrekk, så er en trenchcoat et godt valg. Den anvendelige trenchcoaten passer nemlig like fint til bukse og skjørt som over en kjole. Ønsker du en klassisk look, går du for en smal svart kjole, svarte ballerinasko og en beige trenchcoat. Foretrekker du å jukse litt på høyden din, kan du bytte ut de flate ballerinaskoene med et par svarte pumps. Da blir det hele kanskje hakket mer elegant og sofistikert. Er du en av dem som heller trives i bukser, er det ingenting i veien for å bruke trenchcoaten til et par ledige bukser. En tidløs herrebuksemodell blir utrolig lekkert til en trenchcoat. Under trenchcoaten gjør det seg med en hvit crispy skjorte eller et enkelt cardigansett. Er du av den litt mer sporty typen, så bruk trenchcoaten over et ledig antrekk bestående av jeans og en enkel overdel. For å fremheve det sporty uttrykket velger du sneakers til denne outfiten. Da er du klar for alt, enten det er shopping, museum eller kafé som står på agendaen.

Hvordan bruker man trenchcoaten?

Lurer du kanskje på hvordan man bruker trenchcoaten? Vi har et par nyttige tips vi vil dele med deg som har investert i en trenchcoat, eller kanskje har planer om å gjøre det. Når det gjelder lengden på trenchcoaten, så har vi noen råd å komme med. Det gjelder da først og fremst kombinasjonen trenchcoat og skjørt eller kjole. Her er det nemlig viktig å tenke på at trenchcoaten og plagget under, enten det er en kjole eller et skjørt, skal ha omtrent lik lengde. Hvis trenchcoaten er lengre enn kjolen eller skjørtet, kan det fort se ut som om man ikke har noe under frakken. Er trenchcoaten derimot mye kortere enn kjole- eller skjørtekanten, forskyver silhuetten seg på en måte som ikke er særlig flatterende. En tommelfingerregel er at kjolen eller skjørtet skal være maks. en håndbredde lengre enn trenchen. Dette gjelder både for smale og utsvingte kjoler og skjørt.

Hvordan du bruker beltet, er helt opp til deg. Noen foretrekker å bruke beltet på tradisjonelt vis, det vil si lukket rundt midjen (eller knytt hvis det er snakk om et knytebelte). Andre igjen velger å la være å lukke beltet og knyter det heller bak i ryggen. Går du med trenchen åpen, kan det også være en idé å putte belteendene i hver sin lomme. Prøv deg gjerne litt frem, og finn ut hva du liker best!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel