• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Twin-sets(11)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Twin-set til dame

Twin-set eller cardigan-set er et sett med matchende cardigan og genser. Genseren er ofte tight og i ull, men finnes også i bomull. Man bruker den matchende cardiganen over genseren for en stilig look. Mange velger å bruke et pent halskjede til fordi det kommer godt frem når du bruker matchende twin-set med genser og cardigan som har samme farge. Da er det fint å bryte av med et lekkert smykke.

Kjøp moteriktig twin-set hos KLINGEL

Twin-set er klassikeren som mange forbinder med filmstjerner som Grace Kelly og Audrey Hepburn. De hadde en sofistikert og elegant stil der twin-setet ofte var en del av antrekket. Velg det twin-setet som du liker best og velg blant mange farger som blått, rødt, hvitt, brunt, gult, svart, grått, rosa, lilla og grønt. Ta en titt i nettbutikken og bestill ditt nye twin-set i dag. Hos KLINGEL tilbyr vi størrelser fra 34-66, så her er det noe for alle og enhver.


waiting...
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.