• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Ullkåper(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Ullkåper(0)

Ullkåper på nett hos Klingel

Vi tilbyr mange fine ullkåper i vår nettbutikk. Ta en titt i vårt utvalg og finn en modell du liker. En ullkåpe bruker man gjerne i flere sesonger, så det er viktig å finne en kåpe man kan trives med. Så kan man ta den frem igjen flere vintersesonger, og ha stor glede av den.

Våre kåper er også påvirket av ulike motetrender, og kommer i stadig nye varianter. Hver sesong har sine trendfarger, mens noen farger går igjen år etter år. Velger du en sort, marine eller grå kåpe, har du et klassisk ytterplagg som aldri går av moten. Så kan du velge å kombinere med fargerikt tilbehør i sesongens trendfarger. Da har du et moteriktig antrekk. Når du velger en klassisk modell og farge, går det også an å investere litt mer penger i kåpen. Dette plagget vil du jo ha glede av i mange sesonger.

Merkevarer av høy kvalitet

Vi selger kåper av ull fra ulike merker. Mote fra Paola kjennetegnes av et elegant og stilrent design med fine detaljer. Mia Moda og Happy Size tilbyr modeller som passer godt til kvinnelige former. Alba Moda står for mote i italiensk og raffinert stil. Med fine detaljer. Du vil også finne flere andre attraktive merker i vårt utvalg av kåper. En kåpe er et klassisk plagg som ikke går av moten. Velger du en litt dyrere modell, så har du et flott plagg som varer i flere sesonger.

Varme plagg for kalde dager

En ullkåpe er et perfekt plagg for kalde, norske vintre. Den er både elegant og behagelig. En kåpe er et fint alternativ til en sporty boblejakke. En ullkåpe passer like godt utenpå en kjole som en bukse. Det er et plagg som passer i enhver garderobe. Ta den på uten på selskapsantrekket eller jobbantrekket, og du føle deg alltid velkledd.

Ull av ulike typer

Ull betegner fibre fra dyr, som regel sau men også andre dyr som angora- og kasjmirgeit. Det er mange fordeler med plagg av ull. Ull regulerer varme dvs. den varmer når det er kaldt og svaler når det er varmt. Ull trekker også til seg fuktighet og har pustende egenskaper.

Ren ny ull er laget direkte av dyreull og ikke resirkulert av ullplagg. Plagg som er laget med ren ny ull er merket med dette i vår nettbutikk. Du finner en rekke produkter av ren ny ull online hos oss. Noen av ullkåpene i nettbutikken vår har andel av kasjmir. Kasjmir kommer fra kasjmirgeit. Det er en fin ull og ligner litt på dun. Den er også eksklusiv, ekstra varm men ikke så slitesterk. Vanligvis benyttes kasjmir derfor i kombinasjon med andre materialer.

Mange av våre ullkåper er laget av en blanding av ull og andre materialer. Dette gir et mer robust og slitesterkt materiale.

Fine detaljer som gjør plagget

Våre kåper har mange fine detaljer som fine knapper, tilhørende belte eller stilige hemper. Noen varianter har kontrastfarget fôr, andre har hette. De ulike modellene har også forskjellig lukning, som knappelukning, hemper elle glidelåslukning. Det er fine detaljer som er viktig å merke seg. Hvis du ønsker et plagg det er lett å ta av og på, velg en modell med få knapper eller glidelås.

Gode tips får vask og stell av dine ullkåper

Ull bør ikke vaskes varmere enn på 30° C. Vask fortrinnsvis i lunkent vann fordi ull ellers kan bli sammenfiltret. Benytt et vaskemiddel beregnet for ull. Våre plagg er merket med vaskeanvisning, så hvis man følger denne, er man på den sikre siden. Ullkåper vaskes gjerne for hånd, men noen kan også vaskes i maskin hvis de er merket med dette. Er du usikker på om kåpen tåler vask så anbefaler vi at du leverer den på en renseri.

Velg en kåpe som passer din fasong

Når man skal kjøpe en ny kåpe på nett, er det viktig å finne en modell man trives i. Det finnes en del generelle tips til valg av klær for ulike kroppsfasonger; Er man liten og nett passer, det godt med en kåpe som ikke er for stor eller for lang. En innsvingt modell med belte i livet passer godt.

Er du høy og slank, kan du velge blant mange modeller. Men rette, vide modeller bør du unngå. Velg gjerne en innsvingt modell eller en modell med skulderputer. En kåpe med belte kan også være fint.

Har du kvinnelige former, så kan det være fint å fremheve midjen med et belte. Har du en større byste og smale ben, velg en modell som ikke er alt for lang. Bær kåpen over en stilig bukse og suppler gjerne med ankelstøvletter. Unngå skulderputer og store slag. V-hals og omslagsform kan være flatterende om du har denne kroppsfasongen.

Ønsker du flere tips for valg av klær som passer din fasong? Ta en titt på vår typerådgiver. Se vårt utvalg av kåper i nettbutikken og finn din nye favorittkåpe. Så holder du deg god og varm i vinterhalvåret, og tar det samtidig godt ut.

Flere produkter i ull i vår nettbutikk

Liker du mote som varmer og er laget av ull? Vi har også et stort utvalg andre produkter laget av ull. Kanskje en stilig cape eller poncho kan være aktuelt? En varm og god ullgenser er også godt å ha på kalde dager. Vi har også mange fine jakker i ull i vår nettbutikk. Foretrekker du plagg av ull, kan du søke på dette under hver produktkategori. Når du har klikket deg inn på ønsket kategori, trykk på flere filtre. Så velger du materialer og velger ull eller ull Kasjmir. Da får du opp bare de produktene som inneholder dette materialet. Så slipper du å se igjennom så mange produkter før du finner det du leter etter.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel