• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Ytterjakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Ytterjakker(0)

Ytterjakker til damer på nett

Været i Norge kan variere veldig mye. Vi opplever værskifte fra årstid til årstid, men også fra dag til dag, ja til og med fra time til time. Da er det godt å ha en god ytterjakke tilgjengelig, som passer til forholdene. Vi ønsker oss gjerne ytterjakker som holder oss gode og varme, og som i tillegg tar seg godt ut. Hos Klingel finner du jakker som tilfredsstiller krav til både komfort og stil. Her finner du lange jakker, korte jakker, dunjakker, allværsjakker, vatterte jakker, fuskepelsjakker, ullkåper, kåper i kasjmirull, korte kåper, lange kåper samt sporty yttervester. Praktiske detaljer, som lommer og hette, spiller også en rolle i valg av jakke. Vi har ytterjakker med lommer både innvendig og utvendig, som gir god plass til oppbevaring av verdisaker og annet. Du finner også mange jakkemodeller med hette. Noen jakker har fast hette og andre har avtagbar hette. En ting er sikkert, du trenger mer enn en ytterjakke eller kåpe i garderoben din.

Ytterjakker som beskytter mot vind og vær hos Klingel

Allværsjakken skal, som navnet tilsier, passe i allslags vær. En slik jakke er jo derfor perfekt for et norsk klima med uforutsigbart vær. Selv om solen skinner fra skyfri himmel når vi går ut om morgenen, kan det fort blåse opp og bli ganske friskt utover dagen. Våre allværsjakker kommer i ulike modeller og i mange farger, så her er noe for enhver smak. Felles for disse fritidsjakkene er at de skal tåle både vann og vind. Noen jakker er vann- og vindtette, mens andre igjen er vann- og vindavvisende. Jakkens tekniske spesifikasjoner finner du under beskrivelsen av materialegenskaper. Mange av allværsjakkene beskytter ikke bare mot ruskevær, men kommer også i såkalt pustende materiale. Det vil si at jakken slipper fuktighet ut slik at svette transporteres bort fra kroppen. Materialet har små hull som slipper svette ut, men som samtidig er for små til at vanndråper trenger inn. For den som liker å gå turer og være i bevegelse utendørs, er det en stor fordel at jakken puster. En jakke som ikke puster kan fort føles ubehagelig og klam når man er i aktivitet. Allværsjakkene har også ofte snøring både i hetten og nederkanten, som hindrer at vind og fuktighet slipper inn.

Finn en ytterjakke som passer din stil

Vi har et stort utvalg av ulike modeller i kategorien ytterjakker. Hvilken modell du velger avhenger jo naturligvis av årstid, stil og bruk. I sommerhalvåret kan du droppe jakke på de varmeste dagene, men en lett jakke er grei å ha for hånden. En jakke i bomull eller viskose kan være et godt valg på sommeren. Men også en tynn dunjakke eller en softshelljakke kan komme til nytte selv i sommermånedene. Skal du for eksempel på fjelltur eller ut på sjøen kan det blåse kaldt. Softshelljakker har blitt et populært innslag i garderoben de siste 10 årene. Softshell betyr jo rett og slett mykt skall. Og denne jakken har et mykt, tykt ytterlag, som beskytter mot vær og vind. Den er behagelig og passe varm. Softshelljakken kan være fin både som høstjakke og vårjakke, men er i tynneste laget vinterstid. Når temperaturen kryper nedover på vinteren vil vi anbefale for eksempel vatterte jakker, dunjakker eller ulljakker. Disse jakkene holder deg varme i kaldt vintervær. En allværsjakke kan også passe godt om vinteren. Noen av våre allværsjakker har fleece- eller ullfôr, som er uttakbart. Skalljakker uten fôr, kan fint kombineres med en varm fleecejakke eller en god ullgenser, som du naturligvis også finner på klingel.no. Fuskepelsjakken dukker stadig opp i motebildet. Den erstatter på sett og vis kåper og jakker i pels, som er blitt mindre aktuelle. En fuskepelsjakke tar seg godt ut og er i tillegg god og varm. Den er like fin til tøffe jeans og boots som til en elegant kjole. Boblejakker eller vatterte jakker er klassikere som kommer i stadig nye varianter. Tykkere boblejakker varmer godt på kalde vinterdager. De kommer i mange varianter og farger. Velg gjerne en boblejakke med hette og fuskepels. For det er fint å kunne dra på hetten en kald vinterdag. Vi har også lengre boblejakker om du foretrekker det. En boblekåpe er et godt valg om du er kledd i kjole eller skjørt.

Ytterjakker i riktig passform

Lurer du på hvilken jakkemodell som kler deg? Vi har mange ulike jakker til dame i nettbutikken. Velg mellom ulike farger, lengder og passformer. Et lite stylingtips: om du ikke er så høy, kan du velge en kort jakke. Vi har også noen jakkemodeller i kortstørrelser spesielt beregnet på damer med høyde opptil 164 cm. Velg også gjerne en modell som er innsvingt i livet. Er du derimot høy kan du med fordel velge en lang ytterjakke. Våre ytterjakker finnes i et bredt størrelsesspekter, fra størrelse 34 til 66. For hos Klingel finnes mote for alle damer uansett størrelse. Er du på utkikk etter plus size-mote har du kommet til rett sted. Selv om stort sett alle våre plagg finnes i et bredt størrelsesspekter, så har vi en egen kategori med stor mote. Vi har også egne plus size-merker, som har spesialisert seg på mote i store størrelser. Her finner du også ytterjakker med ett snitt som passer godt til kvinnelige, runde former.

Style jakken din med riktig tilbehør

Fint tilbehør er med på å gjøre antrekket komplett. Velger du for eksempel en rød eller en lilla jakke, kan du med fordel velge tilbehør i mer dempede toner som grått eller sort. Går du får en ytterjakke i nøytrale toner som grått eller beige, kan tilbehør i sterke farger piffe opp antrekket. Et skjerf i halsen, en lue og fine vanter er fint og varmt tilbehør i den kaldere årstiden. I sommerhalvåret kan en fin veske eller et skjerf i lett materiale pynte opp jakken din. Du finner masse passende tilbehør(lenke til: https://www.klingel.no/dame-tilbehoer/) i Klingels nettbutikk. Fine sko eller støvletter er også med å sette et fint preg på antrekket. Match ytterjakken med fine sko fra klingel.no.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel